Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Ο Μωραΐτης εκτός «Final 4»

❱❱ Παρελθόν από το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 ο στιχουργός!Οι «Final 4» έμειναν τελικά… 3! Στις 9 Σεπτεμβρίου η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 Αννα Βλαβιανού ανέβασε στο instagram την πρώτη φωτογραφία των τεσσάρων κριτών του νέου talent show του σταθμού: τους τραγουδιστές Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) και τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη. 

Μία εβδομάδα μετά ο στιχουργός αποτελεί παρελθόν για το πρότζεκτ. Με ποια αφορμή; Από το κανάλι άφησαν να διαρρεύσει ότι η εταιρία παραγωγής Armoza, που έχει τα πνευματικά δικαιώματα της εκπομπής, ορίζει ρητά πως η επιτροπή πρέπει να είναι τριμελής.

Και ενώ αρχικά στον ΑΝΤ1 θεώρησαν ότι θα υπήρχε δυνατότητα αλλαγής σε αυτόν τον όρο και προχώρησαν στην ανακοίνωση τεσσάρων προσώπων, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ως εκ τούτου το κανάλι αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία του με τον λιγότερο προβεβλημένο από τα media κριτή.

Έτσι ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος έχει υπογράψει μια πλειάδα επιτυχιών -πάνω από 400 τραγούδια- για διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χάρις Αλεξίου, Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Νταλάρας, Αντώνης Ρέμος κ.ά., έμεινε ξαφνικά εκτός. Η αντίδραση του δημιουργού στο twitter υπήρξε άμεση με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο: «Με έδιωξαν από κριτή στο “The Final 4” του ANT1. Αιτία, προφανώς, τα tweets υπέρ του Τσίπρα και κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς. Δουλεύω από τα 19 μου σε ΜΜΕ μεγάλων επιχειρηματιών. Η δουλειά μου σε σχέση με τη μουσική είναι προς πώληση. Τα πιστεύω μου, όχι».

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία 24ωρα είχε προκληθεί ντόρος με τα κατά καιρούς «τιτιβίσματα» του Νίκου Μωραΐτη στο twitter, όπως επίσης και από άρθρα του στο altsantiri.gr μέσω των οποίων είχε καταγγείλει το μιντιακό καθεστώς, τασσόμενος πάντοτε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, δεν φαίνεται καθόλου τυχαία η χθεσινή αναφορά του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου στη στήλη «Στίγμα» στο πρόσωπο του στιχουργού με τίτλο «Μακριά γλώσσα».

Ο δημοσιογράφος θυμίζει στο κοινό tweet του κ. Μωραΐτη: «Με 2.000.000 ευρώ αγοράζεις ελληνική υπηκοότητα. Με 2 τόνους ηρωίνη αγοράζεις κυβέρνηση»! Και σχολιάζει ο κ. Παπαχρήστου: «Υποθέτω ότι ο κύριος Θοδωρής Κυριακού θα θελήσει να μας δώσει μια εξήγηση για το ποιος αγόρασε κυβέρνηση με δυο τόνους ηρωίνη και ποια κυβέρνηση είναι αυτή, και φυσικά αν συμφωνεί με ένα άλλο tweet του στιχουργού “αν ο Μαρινάκης θα εξαντλήσει την τετραετία”;»

Κακός χαμός

Κάποιοι λένε όμως πως πίσω από όλο αυτόν τον κακό χαμό με την ανάδειξη των τιτιβισμάτων Μωραΐτη και την επαγγελματική σχέση του με τον ΑΝΤ1 (που τελικά πήγε στράφι) υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση.

Η επιθυμία εξαγοράς της Forthnet ΝΟVA τόσο από τον Θοδωρή Κυριακού όσο, πρόσφατα, και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τις τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha), οι οποίες από το 2016 έχουν αποκτήσει τον έλεγχο με 68% και ψάχνουν επενδυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει το 33% των ομολογιών και να τις μετατρέψει σε μετοχές. Αν συμβεί αυτό, θα ελέγχει το 70% της Forthnet NOVA.

vasiki foto

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...