Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Τα καλύτερα για το τέλος

❱❱ Ο Ολυμπιακός έκλεισε τις μεταγραφές του με τον γκολκίπερ Προτό και τον κεντρικό αμυντικό Ενγκελς Από τον
Χάρη Δάντση

Μπιορν Ενγκελς και Σίλβιο Προτό! Με την απόκτηση του Βέλγου στόπερ, αντί 7.100.000 ευρώ, από την Κλαμπ Μπριζ και του έμπειρου τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στην Οσάνδη συμπληρώθηκε το παζλ του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η απόκτηση του Ενγκελς είναι η πιο ακριβή μεταγραφή των τελευταίων ετών και η έκτη -ύστερα από εκείνες των Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Ντιόγκο, Ντέταρι, Μπελούτσι- όλων των εποχών για τον πειραϊκό σύλλογο!

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι προσδοκίες για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος επιλέχθηκε για να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Ρέτσου ο οποίος παραχωρήθηκε αντί 22.000.000 ευρώ στη Λεβερκούζεν, είναι πολύ μεγάλες. Αν θα καταφέρει να δικαιώσει τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου για την επιλογή τους, θα φανεί εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. «Πιστεύω ότι είναι το τέλειο βήμα για μένα! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο μικρός μου αδελφός μού έδειξε βίντεο από τους φιλάθλους! Είναι πολύ δυνατοί και “τρελοί”! Μου αρέσει, όπως σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φίλαθλοι είναι έτσι! Ανυπομονώ» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος των πρωταθλητών Ελλάδος ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Ο Προτό αποκτήθηκε για να βοηθήσει με την εμπειρία του. Συγκινητικό, πάντως, ήταν το αντίο του Ρέτσου.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που έπαιξα για 10 χρόνια, φορώντας αυτή τη φανέλα. Μόλις πριν από λίγο καιρό κατάφερα να βάλω στο μπράτσο μου το περιβραχιόνιο του αρχηγού, της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας, γεγονός που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή και θα σκέφτομαι πάντα με τιμή και υπερηφάνεια» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο στόπερ πλέον της Λεβερκούζεν.

Εν τω μεταξύ, στην ελβετική Σιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος, ούτως ή άλλως, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είναι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό από την αγορά των ελεύθερων, θα γίνει άλλη προσθήκη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...