Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

«Σούπερ Ήρωες»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser και ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει...

Οι πραγματικοί ήρωες ζουν ανάμεσά μας. Γιατί κακά τα ψέματα, κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι υπερήρωας για να καταφέρεις να βγάλεις την εβδομάδα.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με...

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Το ‘χουμε!»: Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΙ

«Το ‘χουμε!»: η ολοκαίνουργια infotainment πρόταση του ΣΚΑΪ έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.

Κορίτσια του υπόκοσμου

Πρωταγωνίστρια δημοφιλούς σαπουνόπερας στη Βρετανία είναι η τελευταία χρονικά...

Όλα για όλα

Η πρόκριση της Εθνικής στους «16» θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το ματς με τη Φινλανδία

Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι θα είναι μια αναμέτρηση δίχως αύριο. Μόνο που το… αύριο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το σήμερα!

Από το αποτέλεσμα της αποψινής αναμέτρησης της Ελλάδας απέναντι στη διοργανώτρια του 1ου ομίλου Φινλανδία (20.00, ΕΡΤ1).

Το ελληνικό… πηλίκο διαθέτει αρνητικό πρόσημο. Τόσο αρνητικό, που κάνει ακόμη και την πρόκριση στους «16» να μοιάζει πλέον με μια ατελείωτη ανηφόρα! Το ελληνικό ρεκόρ, έπειτα από τρία ματς, αναφέρει: μία νίκη, δύο ήττες. Το ακριβώς ανάποδο από αυτό των Φινλανδών.

Μέσα σε όλον αυτό τον αριθμητικό… οδυρμό χθες υπήρχε και η είδηση ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος αναχώρησε από το Ελσίνκι και δεν θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των διεθνών στα δύο παιχνίδια που απομένουν!

«Η ελληνική είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εχω πάει στην Ελλάδα μια δυο φορές, είναι μια χώρα με μπασκετική παράδοση, που έχει ένα καλό σύνολο και εξαιρετικούς παίκτες. Ανυπομονώ για την πρόκληση» ήταν τα λόγια του «παιδιού θαύματος» των γηπεδούχων, του Λάουρι Μάρκανεν, του ανθρώπου που θα πρέπει να περιοριστεί, προκειμένου η Ελλάδα να έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στη νίκη. Ο νέος σέντερ των Σικάγο Μπουλς αναφέρθηκε στη χαμένη ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, έναν από τους παίκτες που θαυμάζει, όπως τόνισε.

Στην αναμέτρηση οι Φινλανδοί ενδέχεται να έχουν δύο σημαντικές απουσίες, αφού οι Τζαμάρ Γουίλσον και Μίκο Κοϊβίστο τραυματίστηκαν κόντρα στην Πολωνία και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη – κάτι που παραδέχτηκε ο προπονητής των Φινλανδών Χένρικ Ντέτμαν.

Και πρόσθεσε: «Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας έχουν παίξει συνολικά σε 663 αγώνες Ευρωλίγκας και της Φινλανδίας σε 130. Αυτό τα λέει όλα για το ποιος είναι το φαβορί, ποια είναι η ποιότητα των παικτών, και δείχνει ότι η Ελλάδα έχει μεγάλη παράδοση και σπουδαίους παίκτες».

Ρωσία και Κροατία έκαναν το 3 στα 3

Με το απόλυτο, έπειτα από τρεις αγωνιστικές, συνέχισαν η Ρωσία και η Κροατία στο 40ό Ευρωμπάσκετ.

Η ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς επικράτησε δύσκολα του Βελγίου με 76-67, έχοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πρωταγωνιστή τον Αλεξέι Σβεντ (20 π.). Στο κρίσιμο σημείο του αγώνα, εκεί οπου οι πεισματάρηδες Βέλγοι επιχειρούσαν την ύστατη προσπάθειά τους, στο πλευρό του Σβεντ έσπευσαν και οι Τιμοφέι Μοζγκόφ (12 πόντοι), Νικίτα Κουρμπάνοφ (10 πόντοι).

Δύσκολη ήταν και η επικράτηση των Κροατών στο ντέρμπι με ακόμη μία χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, το Μαυροβούνιο (76-72). Για τους νικητές ο συνήθης ύποπτος Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς σταμάτησε στους 23 πόντους (6 ριμπάουντ), ενώ για τους ηττημένους ο Αμερικανός (με διαβατήριο Μαυροβουνίου) γκαρντ της Μπαρτσελόνα Ταϊρίς Ράις μέτρησε 22 πόντους και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Την πρώτη νίκη της στο τουρνουά σημείωσε η Ουγγαρία εις βάρος της Τσεχίας (85-73), χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Ανταμ Χάνγκα (31 π.). Η Μεγάλη Βρετανία αποδείχτηκε σκληρό καρύδι, αλλά στο τέλος η Λετονία την… έσπασε (97-92), με τον αθλητή των Νιου Γιορκ Νικς Κρίσταπς Πορζίνγκις να σημειώνει 28 πόντους και τον Ντέιβις Μπέρτανς να συμπληρώνει άλλους 22 πόντους. Για τους Βρετανούς ο Γκάμπε Ολασένι πέτυχε 23 πόντους και «κατέβασε» 10 ριμπάουντ.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ
spot_img
spot_img