Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Με «οδηγό» τον Αραούχο

❱❱ Η ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 τη Λάρισα

❱❱ Η ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 τη ΛάρισαΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

«Καταιγίδα» η ΑΕΚ, σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τη Λάρισα με 4-0 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Σε άδειο ΟΑΚΑ, με ευρωπαϊκό ματς να ακολουθεί και με ουκ ολίγες απουσίες, η «Ενωση» έδειξε πανέτοιμη.

Ενα πανέμορφο γκολ του Μάνταλου (4’) πριν συμπληρωθεί πεντάλεπτο άνοιξε την πόρτα για μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Ειδικά από τη στιγμή που ο Κλωναρίδης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 35’, το ματς για τη Λάρισα έγινε πολύ δύσκολο και κατέληξε σε γολγοθά με την αποβολή του Αγκάνοβιτς στο 49′, όπου χτύπησε τον Βράνιες και αποβλήθηκε. Η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες και με το 2-0 εις βάρος της όλα τελείωσαν εκεί. Μάλιστα, η αλήθεια είναι πως αυτή η αποβολή επηρέασε και την ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ, βλέποντας την ομάδα του να μην… περπατάει, άρχισε τις αλλαγές. Πρώτος μπήκε ο Μπακασέτας στο 69ο λεπτό. Εξι λεπτά μετά ο διεθνής μεσοεπιθετικός έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στη συνέχεια ο Χιμένεθ έριξε στο γήπεδο και τον Αραούχο. Και ο Αργεντινός φορ βρήκε δίχτυα δέκα λεπτά (86’) μετά για το 4-0. Οσο για τη Λάρισα, έκανε ένα κακό πρώτο ημίχρονο και, όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, παρέδωσε πνεύμα.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (81’ Βλαχομήτρος), Χριστοδουλόπουλος (69’ Μπακασέτας), Κλωναρίδης, Λιβάγια (76’ Αραούχο).
ΑΕΛ (Αντρε Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (78’ Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46’ Περόνε), Λεοζίνιο (46’ Αγκάνοβιτς), Λαγός, Ναζλίδης.

Θερμό επεισόδιο Μελισσανίδη – Κούγια 

Σκηνές ροκ διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο Aqua Marina της παραλιακής. Εκεί όπου ο Αλέξης Κούγιας προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Τα πνεύματα, όπως είναι γνωστό, ήταν ήδη οξυμένα από τη στάση του ιδιοκτήτη της Λάρισας (ανακοινώσεις, δηλώσεις, διαρροές). Την όλη κατάσταση είχε επιβαρύνει και το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας ως δικηγόρος του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη ισχυρίστηκε ότι ο Μελισσανίδης μαζί με τον Νικόλα Πατέρα έχει στήσει σκευωρία εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του «Νoor 1».

Ο Κούγιας βρισκόταν ήδη στο μαγαζί όταν μπήκε ο Μελισσανίδης, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αυτός μόλις τον είδε γέλασε ειρωνικά. Η αντίδραση του «Τίγρη» ήταν άμεση. Του είπε «τι γελάς μωρή παλιο@δερφή;» και συνέχισε λέγοντας: «Τι είναι αυτά τα πράγματα που λες για εμένα; Δεν ντρέπεσαι;». Από τη μεριά του ο Κούγιας του είπε «σιγά μη σε φοβηθούμε». Εκτός εαυτού ο Μελισσανίδης επιτέθηκε στον Κούγια, τον έπιασε από τη γραβάτα και τον γρονθοκόπησε. Δέκα άτομα τράβηξαν μακριά τον έξαλλο Δημήτρη Μελισσανίδη από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και κάπου εκεί το επεισόδιο έλειξε με τους εμπλεκόμενους να αλληλομηνύονται.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...