Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Μαύρη πρεμιέρα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το… αριστερό στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λ. στο Καραϊσκάκη

Από τον
Χάρη Δάντση

Ανώμαλη προσγείωση… Η επιστροφή στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν πολύ κακή για τον Ολυμπιακό, που άργησε να ξυπνήσει και γνώρισε την ήττα με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κατώτεροι των περιστάσεων και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε το λάθος διάβασμα του παιχνιδιού που έκανε και ο Μπέσνικ Χάσι.

Ενδεκάδα αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από Φορτούνη και Μάριν επέλεξε ο Χάσι. Ο τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου είδε, όμως, το (επιθετικό) πλάνο να χαλάει μόλις στα 69 δευτερόλεπτα. Και αυτό διότι οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους έπιασαν στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και με κεφαλιά του Ντουμπιά, που προτιμήθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Μπας Ντοστ, άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό. Προτού προλάβουν, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδος να ξεπεράσουν το σοκ, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα σε αντεπίθεση με σκόρερ τον Ζέλσον Μάρτινς, ύστερα από ασίστ του Ντουμπιά. Δοκάρι για τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας είχε ο Φερνάντες στο 18′, αλλά και ο Μάρτινς στο 40′, ενώ προηγουμένως ο Καπίνο είχε πει «όχι» σε τετ α τετ τόσο του Ντουμπιά όσο και του Κόατες. Οι Πορτογάλοι ήταν, όμως, ασταμάτητοι και έκαναν το 0-3 με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 43′.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Χάσι πέρασε στο ματς τον Ζντιέλαρ αντί του Φορτούνη, περιορίζοντας τις κινήσεις των Πορτογάλων στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, επιθετικά άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Πάρντο με δύο γκολ αρχικά έκανε το 1-3 στο 89′ (και ενώ στην προηγούμενη φάση η Σπόρτινγκ είχε δοκάρι) και το 2-3 στο 90’+3, αλλά ήταν πολύ αργά. Την επόμενη αγωνιστική (27/9) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Τορίνο για το ματς με τη Γιουβέντους.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων η ομάδα του Πειραιά, αν και προηγήθηκε με 2-0 (18′ Κωστανάσιος, 20′ Λάμπρου), δεν κατάφερε να κερδίσει (2-2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Ρομαό, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης (46′ Ζντιέλαρ), Μάριν, Καρσελά (78′ Πάρντο ), Τζούρτζεβιτς (62′ Εμενίκε).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (Ζόρζε Ζέσους): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Ματιέ, Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες (87′ Ριστόβσκι), Καρβάλιο, Μπατάλια, Ακούνια, Μάρτινς (72′ Μπρούνο Σέζαρ), Ντουμπιά (63′ Ντοστ).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...