Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Χάλασε το πάρτι

Ο ΠΑΟ έμεινε στο μηδέν με τον Παναιτωλικό ανήμερα των γενεθλίων του για τη συμπλήρωση 110 χρόνωνΑνήμερα των γενεθλίων του για τη συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει δώρο στους φιλάθλους του τη νίκη επί του Παναιτωλικού. 

Οι «πράσινοι» υποτάχτηκαν στη μοίρα τους και άφησαν χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση τον βαθμό της ισοπαλίας στους Αγρινιώτες. 

Αν, μάλιστα, κάποια εκ των δύο ομάδων άξιζε περισσότερο τη νίκη, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη, η οποία, ιδιαίτερα στην επανάληψη, εκεί όπου το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, είχε 2-3 κλασικές ευκαιρίες στις οποίες είπε «όχι» ο Βλαχοδήμος, που ήταν και ο κορυφαίος του ματς.

Θέλοντας και μη ο Ουζουνίδης έριξε κατευθείαν στα βαθιά τον Κάτσε, ενώ στην πορεία μπήκε και ο επίσης άρτι αφιχθείς Μυστακίδης, παρότι αμφότεροι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Η μαζική αποψίλωση στο ρόστερ της ομάδας έχει επιφέρει τρομακτικές απώλειες, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να δημιουργήσει και, φυσικά, να μη βάζει γκολ ούτε με… αίτηση. Σκεφτείτε ότι ο μοναδικός παραγωγικός του χαφ ήταν ο Λουντ, ενώ τις ανάγκες στη θέση του στράικερ καλύπτει ο Δώνης.

Από μία ευκαιρία

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό σε ποιότητα, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία: το φάουλ στο δοκάρι του Μόραρ στο 16΄ και το τετ α τετ του Δώνη στο 24΄. 

Στην επανάληψη και με τον Κουρμπέλη εκτός λόγω τραυματισμού δημιουργήθηκαν περισσότερες φάσεις, με τον Βλαχοδήμο να κατεβάζει τα ρολά και τον Μυστακίδη να αδυνατεί να κλέψει τη νίκη με γυριστό σουτ στο 89΄. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Τζήλου, στον οποίο δεν παρουσιάστηκαν και πολλές δύσκολες φάσεις. 

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουρμπέλης (46΄ Μυστακίδης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (70΄ Κουλιμπαλί), Λουντ, Αλτμαν (78΄ Μπουζούκης), Δώνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μιχάι, Περέιρα, Μάρκος Πάουλο, Ντίας, Βασιλούδης (88΄ Χαντάκιας), Κλέσιο (78΄ Γουίλιαν ), Ρόσα (90΄ Νταλακούρας), Μοράρ.

—-

Απέδρασε με βαθμό η Ξάνθη από την Τρίπολη 

Ορθια στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έμεινε η Ξάνθη! Ο Αστέρας ήταν ανώτερος προχθές στην Τρίπολη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1.

Ο Τσιλιανίδης, έπειτα από κακή αντίδραση του Ζίβκοβιτς, άνοιξε στο σκορ στο 29′, με τους ακρίτες να «απαντούν» ένα λεπτό αργότερα (30′) με κεφαλιά του Κάστρο (το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα). Μοιραίος για τους Αρκάδες ο Μανιάς, ο οποίος σπατάλησε καλές ευκαιρίες (ειδικά στο 75′, όταν δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Ζίβκοβιτς. 

Ετσι οι δύο ομάδες παρέμειναν χέρι χέρι και έπειτα από 20 αγώνες μετρούν (όπως και ο Πανιώνιος) 28 βαθμούς.

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σελίν (90′ Ματιντά), Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (46′ Ισνάλντο), Κυριακόπουλος (46′ Καλτσάς), Τόνσο, Μανιάς.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σβάρνας, Σιλά (57′ Κασάδο), Μεχία, Καμαρά, Κίκε (73′ Γέντρισεκ), Φασίδης (61′ Μπρίτο), Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο.

—-

«Χ» με παράπονα και… Μ. Αλέξανδρο

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο στο AEL FC Arena, με τις δύο ομάδες να δείχνουν μια αδυναμία στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις περισσότερες επιθετικές ενέργειες, αλλά υστέρησαν στην τελική ενέργεια, με αποκορύφωμα το άστοχο σουτ του Κριζμάν στο 53’, έπειτα από ομαδική προσπάθεια. 

Ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο εικοσάλεπτο, χωρίς να μπορέσει να «κλέψει» το παιχνίδι. Τις εντυπώσεις στο παιχνίδι έκλεψαν οι φανέλες της ΑΕΛ, που είχαν το μήνυμα «Ο Μ. Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά». Η διοίκηση των «βυσσινί» εξέδωσε ανακοίνωση με παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως για τη φάση όπου ο Σπιριντόνοβιτς πάτησε τον Γουάλας, αλλά δεν αποβλήθηκε.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης).

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (61’ Μλαντένοβιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (66’ Λεοζίνιο), Κρίζμαν (71’ Περόνε), Ναζλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Γκιοατά, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου, Μπραχίμι (70’ Ουάσινγκτον), Μασούρας (56’ Σπιριντόνοβιτς), Γεσίλ (62’ Νίλσεν).

—-

Η σωτηρία περνάει από τα Περιβόλια

Μάχη παραμονής και… γοήτρου! Το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης πρόκειται να κυνηγήσει σήμερα ο Πλατανιάς στα Περιβόλια, για να παραμείνει στο «κόλπο» της παραμονής. Ετσι, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στον πάγκο των Κρητικών -έχει υπάρξει ξανά προπονητής του Πλατανιά το 2012-, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. 

Εξάλλου, όπως τόνισε ο 53χρονος κόουτς στους παίκτες του, το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι «τελικός». Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παράσχος (φωτό) δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα αμαχητί, αλλά τουναντίον έχει βάλει τους παίκτες του στην «πρίζα», τονίζοντας τη σημασία του ματς. Εξάλλου, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του, από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και για λόγους γοήτρου, εκτός από βαθμολογικούς. Ως εκ τούτου, στις προηγούμενες προπονήσεις ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός δούλεψε σκληρά με τους παίκτες του, δίνοντας έμφαση στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού.

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...