Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Απόδειξη» παρακμής

❱❱ Ενα ρολό ταμειακής μηχανής χτύπησε τον Γκαρθία στο πρόσωπο και τίναξε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στον αέραΑπό τον
Χάρη Δάντση

«Μαύρο» ντέρμπι στην Τούμπα! Ενα ρολό ταμειακής μηχανής, που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα δευτερόλεπτα πριν από τη σέντρα του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, χτύπησε τον Οσκαρ Γκαρθία στο πρόσωπο και τίναξε στον αέρα το μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Υστερα από πολλές ώρες διαβουλεύσεων και (ιατρικών) γνωματεύσεων, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος αποφάσισε να μην ξεκινήσει το ματς. Τρεισήμισι ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού, ο Τρικαλινός διαιτητής δεν είχε κλείσει το φύλλο αγώνος προκειμένου να γνωρίζουμε πόσο επιβαρυντικός είναι ο… λογαριασμός για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ενώ γινόταν ο κακός χαμός εκτός γηπέδου, με συμπλοκές οπαδών με την Αστυνομία!

Ας τα πάρουμε, όμως, όλα με τη σειρά. Λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ένα αντικείμενο (ρολό χαρτιού από ταμειακή μηχανή) χτύπησε στο πρόσωπο τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» που κατευθυνόταν στον πάγκο του. O Ισπανός γονάτισε στο έδαφος πιάνοντας και με τα δυο χέρια το πρόσωπό του, δείχνοντας να υποφέρει. «Παίρνω την ομάδα και φεύγω» ήταν το άμεσο σχόλιο του αντιπροέδρου του πειραϊκού συλλόγου Σάββα Θεοδωρίδη, με τους πρωταθλητές να κατευθύνονται στα αποδυτήρια. Παράλληλα, ο Κέβιν Μιραλάς έκανε άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο του «Δικεφάλου», ενώ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια φώναζε: «Στο “Καραϊσκάκης” γίνονται χειρότερα και κανείς δεν φεύγει. Από το πουθενά χτύπησε κάποιος και πάνε μέσα. Τι είναι αυτά, ρε;» Πάντως, ο Γκαρθία, αφού εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα, κρατώντας ένα βαμβάκι στο στόμα διακομίστηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στο οποίο επρόκειτο να διανυκτερεύσει. Το θλιβερό αυτό περιστατικό σχολιάστηκε από τον ισπανικό Τύπο.

Πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται με βαριά τιμωρία. Το άρθρο 15, παρ. Ε’ του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ αναφέρει για αυτές τις περιπτώσεις: «Εάν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο, τιμωρείται με χρηματική ποινή από έξι χιλιάδων ευρώ (6.000) έως ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000). Στην περίπτωση που υπάρξει οριστική διακοπή του αγώνα, επιπρόσθετα επιβάλλεται κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) έως τρεις (3) αγωνιστικές».

Κυριάκος: «Είναι προκλητικοί, ζουν σε ψευδαισθήσεις»

f2 7

Επίθεση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, που έκανε λόγο για ψευδαισθήσεις απειλών, τραυματισμών και επικοινωνίας, ενώ κατηγόρησε τους Πειραιώτες ότι «βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μην πραγματοποιηθεί το ντέρμπι».

«Βλέπετε ότι ζουν σε ψευδαισθήσεις απειλών, τραυματισμών, επικοινωνίας. Είναι προκλητικοί τόσα χρόνια. Τριάντα χρόνια το κάνουν. Βρήκαν μια κατασκευασμένη αφορμή για να μη διεξαχθεί ο αγώνας. Ολοι κρίνονται. Το μόνο που ήρθαν να κάνουν είναι να ουρλιάζουν. Ούτε συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα για τον προπονητή τους. Ηρθαν να προκαλέσουν, να ανεβάσουν τους τόνους. Καθένας μπορεί με μια φαντασίωση να κερδίσει λίγα λεπτά από αυτό που τον περιμένει, αλλά δεν νομίζω εσαεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της NOVA ο Κυριάκος Κυριάκος.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε διάψευση των καταγγελιών των «ερυθρολεύκων» περί απειλών (από τον αντιπρόεδρο των «ασπρόμαυρων» Μάκη Γκαγκάτση) και απώθησης του Σάββα Θεοδωρίδη από τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου» Λούμπος Μίχελ στα αποδυτήρια της Τούμπας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...