Δευτέρα, 21 Ιουλίου, 2025

Μέλντα Σαΐνη: «Η ομορφιά είναι όπλο, αλλά η ψυχή ασπίδα»

Μυστηριώδη ραντεβού, άφωνοι οδηγοί και φλερτ που κόβει την...

«Καιρός για ενημέρωση» με τον Γιώργο Τσαστραφύλλια

Ο «Καιρός για ενημέρωση» παίζει στον Alpha και περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον καιρό και όχι μόνο.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η ιστορία της Ασπασίας

Η Έβελυν Ασουάντ ενσαρκώνει την Ασπασία, τη τρίτη κόρη με την μαγευτική φωνή, που αναγκάζεται να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένεια της και σε δεύτερη μοίρα τα δικά της «θέλω».

Όμιλος Φιλιππάκη: Αναλαμβάνει την εκδοτική ευθύνη του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δεκαπέντε χρόνια μετά την απολύτως επιτυχημένη έκδοση της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»...

Ιστορικά μπετά

Ξεκίνησε χθες η δεύτερη φάση των έργων στη Ν.Φιλαδέλφεια για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς»Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στη Λάρισα την ομώνυμη ομάδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και η χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτη. Το… μενού περιλάμβανε το ξεκίνημα της τελικής φάσης του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και την κόντρα με την ΑΕΛ για το ντόπινγκ κοντρόλ.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Μεγάλες στιγμές ζει η Νέα Φιλαδέλφεια, αφού έπεσαν τα πρώτα μπετά στον ιστορικό χώρο, όπου χτίζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Τα έργα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και με τα πρώτα μπετά ξεκίνησε η δεύτερη φάση των εργασιών για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Από εκεί και πέρα, χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια -έμεινε εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης- αλλά με τον Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή ταξίδεψε η ΑΕΚ για το σημερινό (19.30) πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα. Εκτός του Λιβάγια, εκτός 20άδας έμειναν οι Σιμόες και Γιακουμάκης, οι οποίοι συνέχισαν τις θεραπείες τους. Εκτός έμειναν και οι ανέτοιμοι Κονέ και Λόπες, όπως και ο Τσόσιτς (θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς / προσαγωγούς).

Ντόπινγκ κοντρόλ 

Το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρα κρίσιμο, και μετά τις κινήσεις της διοίκησης της ΑΕΛ για ντόπινγκ κοντρόλ είναι βέβαιο ότι θα είναι και φανατισμένο. Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος έγραψε για την κίνηση της ΑΕΛ: «Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε! Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυϊκών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ποντικοί» άρπαξαν «χρυσά» ρολόγια από τη βίλα του πρώην της Μπέλλα

Ενα από τα μεγαλύτερα «χτυπήματα» που έχουν καταγραφεί ποτέ...

Τα… έψαλαν στη Μαρίνα Σταυράκη που πήγε να προσκυνήσει με ξώπλατο φόρεμα

Αντιδράσεις για το styling της Μαρίνας Σταυράκη σε εκκλησία...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...
spot_img
spot_img