Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Είδε αστεράκια

Ο Ιγκλέσιας «ξέρανε» στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ (3-2), που έχασε σημαντικό έδαφος για τον τίτλο Με το μυαλό στα… δικαστήρια! Ο ΠΑΟΚ, σαφώς επηρεασμένος από τη δικαστική μάχη με τον Ολυμπιακό, έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στην Τρίπολη, όπου ηττήθηκε από τον εκπληκτικό Αστέρα με 3-2 σε ματς-θρίλερ! 

Ετσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την πρώτη ήττα του έπειτα από 16 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κυριακόπουλου στο 18΄, ενώ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 37΄ με τον Κάμπος, ο οποίος πήρε… έτοιμο γκολ από τον Μακ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικό… ροντέο, με τους Αρκάδες να κάνουν το 2-1 με τον Τόνσο στο 53΄. Στο 78΄ ο Βαρέλα σκόραρε για τον ΠΑΟΚ αλλά το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Μαουρίσιο, που ήταν σε θέση οφσάιντ, έχει κινηθεί στην πορεία της μπάλας.

Αντεπίθεση

Τελικά, ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε (από τον Ιγκλέσιας) και εκτέλεσε στις καθυστερήσεις (90+7΄) ο Πρίγιοβιτς. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σε αντεπίθεση, δευτερόλεπτα μετά το 2-2, πήραν τη σπουδαία νίκη με σουτ του Ιγκλέσιας.

Τέλος, μετά το σφύριγμα της λήξης δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Παντελή Κωνσταντινίδη και του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νίκου Καλτσά και στη συνέχεια ο αμυντικός των Αρκάδων Μανώλης Μπέρτος έριξε στο έδαφος τον πρώτο.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (46΄ Κώτσιρας), Γιαννούλης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Κυριακόπουλος (67΄ Ντουντού), Τόνσο, Μανιάς (84΄ Καλτσάς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ (69΄ Αζεβέδο), Μαουρίσιο, Κάμπος (83΄ Κουλούρης), Πέλκας, Μακ (57΄ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

—-

Ο Σκόνδρας έδωσε βαθμό στον ΠΑΣ

Εχασε την ευκαιρία η Κέρκυρα να τριτώσει τις εντός έδρας νίκες της, καθώς ο Σκόνδρας με ένα εξαιρετικό τέρμα έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Φαίακες είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 21΄ ο Παμλίδης με σουτ, έπειτα από σέντρα του Ρόλε, σημείωσε το 1-0.

Οι Ηπειρώτες στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση τους ισοφάρισαν στο 34΄, με τον Σκόνδρα να πετυχαίνει με τακουνάκι ένα εξαιρετικό τέρμα, έπειτα από κόρνερ του Βιντάλ. Στο δεύτερο μέρος μια σέντρα σουτ του Ζορμπά βρήκε την πάνω πλευρά της δοκού, ενώ στο 80΄ το πλασέ του Νικολιά πέρασε δίπλα από την εστία του Γιαννακόπουλου

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Κρητικός, Μπαλάφας (81΄ Αρτυματάς), Σιόντης, Ζορμπάς (66΄ Μυτίδης), Ρόλε (90+2’ Μένσα), Παμλίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Μανθάτης (74΄ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (82΄ Γιάκος), Μπετρά (71΄ Χέλκβιστ), Κόντε.

—-

«Κουνάει μαντίλι» ο Πλατανιάς 

Βυθίζεται στο «πέλαγος» της Φούτμπολ Λιγκ ο Πλατανιάς, ο οποίος ηττήθηκε από τη Λαμία στα Περιβόλια (1-2) και πλέον μόνο με θαύμα μένει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, ωστόσο η Λαμία, χάρη στο αυτογκόλ του Στάμου (62′), προηγήθηκε, ενώ στο 78′ με τον εξαιρετικό Μπλάζιτς διεύρυνε τον δείκτη του σκορ σε 0-2.

Η ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» καταρρακώθηκε και επηρεάστηκε αρνητικά η απόδοσή τους, με συνέπεια να μην μπορούν να αντιδράσουν, και ας σκόραρε με πέναλτι ο Ενσικουλού στο 85′. Παρά το αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα ο κόουτς του Πλατανιά Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε: «Εμείς μέχρι το τέλος θα παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας».

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Αρτας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51′ Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80′ Γκζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Τζεμιά (22′ Ακόστα), Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68′ Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (82′ Καραγιάννης).

—-

Παίζει τα ρέστα του ο Απόλλωνας 

Τελικός… με τον Παναιτωλικό! Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στη 15η θέση, που οδηγεί στη Φούτμπολ Λιγκ, και θέλει οπωσδήποτε νίκη σήμερα (19.30, NS1) απέναντι στους Αγρινιώτες. Γι’ αυτόν τον λόγο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» περιμένει τη στήριξη του κόσμου της σε αυτόν τον «τελικό», ώστε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να παλέψει για τη 14η θέση με την Κέρκυρα, η οποία έχει προβάδισμα τριών βαθμών (19).

Μπορεί, λοιπόν, ο Γιώργος Παράσχος (φωτό) και η ομάδα του να βρίσκονται «στα σχοινιά», ωστόσο έχουν το πλεονέκτημα ότι διαθέτουν όλα τους τα όπλα για το εν λόγω παιχνίδι, σε αντίθεση με τα «καναρίνια». Ο Τραϊανός Δέλλας καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, με τους Πάουλο, Τσοκάνη και Ροντρίγκες να τίθενται οριστικά νοκ άουτ για το σημερινό παιχνίδι. Ωστόσο, ο «Κολοσσός» ποντάρει πολλά στη χημεία που έχουν αποκτήσει οι παίκτες του απ’ όταν ο ίδιος ανέλαβε την ομάδα, ώστε να μην επηρεαστεί η καλή ανασταλτική λειτουργία τους.

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...