Εθνικό άθλημα

Χάλκινη η Στεφανίδη, 5ος ο 18χρονος Καραλής στο επί κοντώ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού ΣτίβουΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

«Πέταξε» στο βάθρο για ακόμα μια φορά η παγκόσμια Κατερίνα Στεφανίδη, ενώ λαμπρό διαγράφεται το μέλλον και για τον 18χρονο Εμμανουήλ Καραλή. 

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν πιστή στο ραντεβού της με την ιστορία σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση, καθώς με άλμα στα 4.80 μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Μπέρμιγχαμ. 

Φυσικά, πρόκειται για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία της Στεφανίδη, η οποία για έκτη συνεχόμενη και όγδοη συνολικά φορά ανέβηκε στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης, ενώ έχασε αγώνα έπειτα από 19 συνεχόμενες νίκες. «Το να ανέβεις στο βάθρο αυτής της διοργάνωσης ήταν πιο δύσκολο από άλλα χρυσά που έχω πάρει» ανέφερε η Ελληνίδα αθλήτρια.

Στο άλμα επί κοντώ των ανδρών ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ατομικό ρεκόρ, καθώς πέρασε τα 5.80 μ., ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει τα 5.90 και έμεινε στην πέμπτη θέση. Στον αντίποδα, ο Κώστας Φιλιππίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα με άλμα στα 5.70 μέτρα.

Σχετικά με τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε την έκτη θέση (14,05 μ.) στο τριπλούν γυναικών, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 7,82 μ. κατέκτησε την ένατη θέση στο μήκος των ανδρών. 

Η Μαρία Μπελιμπασάκη (400 μ.), ενώ προκρίθηκε στον ημιτελικό, ακυρώθηκε (πάτησε την εσωτερική γραμμή της διαδρομής). Στα 60 μ. με εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν τερμάτισε (έπεσε στο τελευταίο εμπόδιο), την ίδια στιγμή που η Ραφαέλα Σπανουδάκη έμεινε στην 35η θέση (7.40) στα 60 μέτρα. Τέλος, ο Κώστας Δουβαλίδης κατέλαβε τη 14η θέση στα 60 μ. με εμπόδια (7.68).

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...