Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Οσκαρ… ποινής!

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μηδενισμό, -3 βαθμούς και δύο ματς κεκλεισμένων για τον τραυματισμό στον ΓκαρθίαΑκριβά θα πληρώσει τον «λογαριασμό» για το ρολό ταμειακής μηχανής που πέταξε στον Οσκαρ Γκαρθία ο οπαδός του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι -που δεν ξεκίνησε ποτέ- με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα! 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κατακύρωσε τον αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ των «ερυθρολεύκων», ενώ τιμώρησε τον «Δικέφαλο» με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής δύο αγώνων χωρίς θεατές! Οι Θεσσαλονικείς χαρακτήρισαν «στημένη» τη διαδικασία, τόνισαν ότι θα ασκήσουν άμεσα έφεση και ότι θα στείλουν στο εδώλιο όσους συμμετείχαν στο «θέατρο» της εκδίκασης της περασμένης Παρασκευής. Μάλιστα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλόγου Κυριάκος Κυριάκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής. 

«Σήμερα (χθες) η δικαστής πήρε το υπόμνημα των 46 σελίδων του ΠΑΟΚ και έβγαλε μια απόφαση 20 σελίδων μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι είχε αποφασίσει τι θα κάνει. Φάνηκε από την Παρασκευή. Περιμένουμε όμως η έφεση να είναι δικαιότερη. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι υπόλογος, να καταδικαστεί για ένα κομματάκι χαρτί… Αμφισβητούμε ότι τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού» υποστήριξε. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσω της έφεσης θα επιδιώξει να μην αφαιρεθούν βαθμοί και να παίξουν με κόσμο την Κυριακή ενάντια στην ΑΕΚ.

Το σκεπτικό

Η Μαρία Σκολαρίκη, πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής, αναφέρει μεταξύ άλλων στο σκεπτικό της απόφασης: «Οι αντικρουόμενοι και αντιφατικοί μεταξύ τους ισχυρισμοί της εγκαλουμένης – ενισταμένης ΠΑΕ περί μη υπάρξεως τραυματισμού από τη ρίψη του αντικειμένου, ικανού να οδηγήσει σε μη τέλεση του αγώνα, και περί δόλιου αυτοτραυματισμού του ανωτέρω προπονητού της φιλοξενούμενης ομάδας καθιστούν έκδηλη την ουσιαστική αβασιμότητα της ένστασής της. Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημανθεί ότι το φύλλο αγώνος είναι σαφές, ευανάγνωστο και επαρκώς λεπτομερές αναφορικά με τον επισυμβάντα τραυματισμό, ώστε η απόφαση του διαιτητού να ελέγχεται απόλυτα αιτιολογημένη, και η αποδεικτική του αξία, αναφορικά με το κύρος του αγώνα, μοναδική και ανυπέρβλητη».

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ  

Την οργή του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο στον ΠΑΟΚ. Ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» υποχρεώθηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του και να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποφασίσει με τους συνεργάτες του το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα. Πυρ και μανία είναι και ο γιος του μεγαλομετόχου Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ανάρτησε φωτογραφία από ένα πανό που έγραφε: «Πρωταθλήματα στα γήπεδα, όχι στα δικαστήρια». Στη συνέχεια, σε νέα ανάρτησή του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Πώς αλλάζουν οι καιροί. Κάποτε έκλαιγες και τώρα πανηγυρίζεις. Η ιστορία δεν διαγράφει. ΥΓ.: Για όσους πανηγυρίζουν έχω μια συμβουλή. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...