Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ερχεται… τρόικα!

❱❱ Στην Αθήνα εκπρόσωποι των FIFA – UEFΑ για επαφές με τον υφυπουργό Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ ΓραμμένοΣτην Αθήνα θα βρίσκονται σήμερα εκπρόσωποι των FIFA και UEFA για να έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Συγκεκριμένα, ο Μπγιορν Βασάλο της FIFA απάντησε στην επιστολή που του έστειλε ο Γιώργος Βασιλειάδης σχετικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας ότι θα έρθει η αντιπροσωπία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, ώστε να δοθεί άμεσα τέλος σε πράξεις βίας. Διαφορετικά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η Ελλάδα και οι ομάδες θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 

Η επιστολή του διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA στον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού αναφέρει: «Η FIFA είναι σε συνεχείς επαφές με την UEFA και παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της κατάστασης στην Ελλάδα, αναφορικά με τα συμβάντα που έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

Μια επιτροπή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει συζητήσεις με τους αρμοδίους. Παρόλο που θα θέλαμε να αποσαφηνίσουμε ότι τα περιστατικά αυτά συνέβησαν σε μια εγχώρια διοργάνωση και συνεπώς τα οποιαδήποτε πειθαρχικά μέτρα θα ληφθούν εντάσσονται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η FIFA απαιτεί μια ασυμβίβαστη και άμεση διαχείριση της κατάστασης προκειμένου να εξαλειφθούν όλες οι πράξεις βίας στο ποδόσφαιρο». Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων η FIFA θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ.

Απέβαλε τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αρκετές καμπάνες και η πρώτη έπεσε χθες από την ECA. Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων ανακοίνωσε ότι καταδικάζει τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας φέροντας όπλο, και αποβάλλει τον ΠΑΟΚ από τους κόλπους της. 

Στην ανακοίνωσή της η ECA αναφέρει: «Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσισε να αποβάλει τον ΠΑΟΚ ως μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων. H ECA υπάρχει για να προστατεύει την ακεραιότητα και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και των διοργανώσεων, καθώς και των αθλητικών αξιών και αρχών στα οποία βασίζεται το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία τίθεται σε ισχύ μέχρι νεωτέρας και θα αναφερθεί στη γενική συνέλευση της ECA στις 27 Μαρτίου 2018, στη Ρώμη».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...