Ηρακλής κατά Αστέρα, Λεβαδειακού

Ο Ηρακλής, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει προχωρήσει σε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού…… ζητώντας να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στις δύο ΠΑΕ, έπειτα από την καταδίκη του Δημήτρη Μπάκου, του Γιώργου Μποροβήλου και του Γιάννη Κομπότη για δωροδοκία-δωροληψία σε συγκεκριμένους αγώνες του 2011, στο πλαίσιο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, γνωστού και ως Koriopolis.

Παράλληλα, έκανε και κοινοποίηση προς την Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Ηρακλή Γιώργος Παναγόπουλος -που έχει αποστείλει την αίτηση αναψηλάφησης- τόνισε: «Το θέμα διέρρευσε χωρίς δική μου πρωτοβουλία ούτε του Ηρακλή.

Ο αιτών, ο ενάγων, ο εντολέας μου είναι ο Γ.Σ. Ηρακλής, δηλαδή το ιδρυτικό σωματείο του Ηρακλή το 2011 που εθίγη από τις τότε αποφάσεις για τις ομάδες εκείνες που είχαν εμπλακεί στο τότε σκάνδαλο. Σύμφωνα με τον κανονισμό της αναψηλάφησης, μπορεί να γίνει αναψηλάφηση όταν προκύψουν νέα δεδομένα, σε κάθε περίπτωση εντός δέκα ημερών. Προσφύγαμε σαν ιδρυτικό σωματείο, και όχι σαν ΠΑΕ, αφού είχαμε το δικαίωμα».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ