Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Βράζει ο κόσμος

Ανοιχτή συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟ στον τάφο του Ινδού για να ετοιμάσουν κινητοποιήσειςΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού! Την ώρα που το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο και με υπουργική απόφαση, οι φίλαθλοι του «Τριφυλλιού» ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα, η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε ανοιχτή συνέλευση σήμερα στον τάφο του Ινδού. Αναλυτικά αναφέρει: «Η Θύρα 13 καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 21.00 στον ιστορικό τάφο του Ινδού. Ο κατήφορος που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Σεβόμενοι τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και γενναίες αποφάσεις. Να είστε όλοι παρόντες!»

Να σημειωθεί ότι μηνύματα άρχισαν να στέλνονται από τη Δευτέρα το βράδυ. Σήμερα, λοιπόν, στο τραπέζι θα πέσουν οι μορφές αντίδρασης, που είναι από διαμαρτυρία εντός γηπέδου μέχρι και κατέβασμα στους δρόμους!

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους φίλους του «Τριφυλλιού», αλλά δεν είναι οι μόνοι. Το ίδιο ισχύει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο εδώ και μήνες λειτουργεί υπό καθεστώς αβεβαιότητας. Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο δεν έχουν ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και ουσιαστικά μαθαίνουν τι συμβαίνει από τον Τύπο.

Ανήσυχοι οι παικτες

Στη χθεσινή προπόνηση οι παίκτες εξέφρασαν έντονη ανησυχία και έχουν επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί υποβιβασμού. Από την άλλη, πέραν του μετώπου της αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ακόμα ένα καυτό θέμα: αυτό των προσφυγών που έχουν εκδικαστεί και αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, θα επιφέρει ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Η πιο δύσκολη από όλες είναι αυτή του Γενς Βέμερ. Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ έχει ήδη επιβάλει την ποινή (-3) και το μόνο που μένει είναι να εκδικαστεί το αίτημα της πλευράς του παίκτη για ενεργοποίηση της ποινής.

Τέλος, οι προπονήσεις για το ντέρμπι με την ΑΕΚ συνεχίζονται κανονικά, με τον Ουζουνίδη να ζητάει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, χωρίς να επηρεάζονται από τα εξωαγωνιστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...