Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Φόρεσε τα καλά της

Η Εθνική ομάδα ήταν ορεξάτη και πήρε εύκολα τη φιλική νίκη επί της Αιγύπτου με 1-0Αρεσε η (ανανεωμένη) Εθνική στη βροχερή Ζυρίχη! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πολύ ανώτερο και επικράτησε εύκολα 1-0 της Αιγύπτου σε διεθνές φιλικό στο Letzigrund Stadion, δείχνοντας πως η νέα φουρνιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών έχει φέρει και νέα αύρα. 

Ο Σκίμπε διαφοροποίησε την ομάδα κατά τα 10/11 σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Ελβετία, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τον Δώνη. Από την πλευρά του, ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ άφησε εκτός αρχικής εντεκάδας τον μεγάλο σταρ Σαλάχ αλλά και τους Ουάρντα (μπήκε στο 46΄), Σικαμπάλα (μπήκε στο 80΄). Ντεμπούτο με τη «γαλανόλευκη» έκαναν ο Γιαννιώτης, αλλά και ο Μπάρκας που τον αντικατέστησε στο δεύτερο μέρος. 

Το γκολ της Εθνικής προήλθε από όμορφη συνεργασία των Τζιόλη, Χριστοδουλόπουλου, Μπακάκη και Καρέλη, που σκόραρε στο 30΄, ενώ έξι λεπτά αργότερα ακυρώθηκε (λανθασμένα) ως οφσάιντ γκολ με εναέριο βολέ από πλάγια θέση -θύμισε Φαν Μπάστεν στον τελικό του Euro 1988- του Σταφυλίδη.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκίμπε): Γιαννιώτης (46΄ Μπάρκας), Σταφυλίδης (71΄ Λυκογιάννης), Μπακάκης (89΄ Τοροσίδης), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης (74΄ Κουρμπέλης), Τζιόλης, Δώνης (46΄ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (65΄ Γιαννιώτας), Πέλκας, Καρέλης.

Οι Ελπίδες 

Σε ό,τι αφορά την Εθνική Ελπίδων, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε 3-0 την Τσεχία στην Ξάνθη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κλείνοντας με το απόλυτο των νικών και συνολικά τέρματα 7-0 τη δυάδα αγώνων (με Σαν Μαρίνο ο προηγούμενος). Τα γκολ της ομάδας του Αντώνη Νικοπολίδη, που ολοκλήρωσε το ματς με 10 λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη (49΄), πέτυχαν οι Λημνιός (7΄), Μανθάτης (31΄), Σάλιακας (53΄). 

Από την πλευρά της, η Εθνική Νέων αποχαιρέτησε με ήττα 3-1 από την Πολωνία στον -διαδικαστικού χαρακτήρα- τελευταίο αγώνα της στο Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το τέρμα της «γαλανόλευκης» πέτυχε ο Δουβίκας στο 13ο λεπτό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...