Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Πλούσιοι» στην ψυχή

Οι άδειες τσέπες δεν επηρέασαν τους παίκτες του ΠΑΟ που λύγισαν τον Ατρόμητο στη ΛεωφόροΚατάθεση ψυχής! Οι «φεσωμένοι» παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται -σε αντίθεση με τους ανύπαρκτους διοικούντες- να πετάξουν λευκή πετσέτα και με όλα τους τα ψυχικά αποθέματα επικράτησαν 1-0 του Ατρομήτου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μια νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να κρατήσει τους «πρασίνους» στο κυνήγι της πέμπτης θέσης. Βέβαια, αν δεν βάλει το χέρι στην τσέπη ο Γιάννης Αλαφούζος -ακόμη μια φορά τα άκουσε από τους λιγοστούς που βρέθηκαν στις εξέδρες- και δεν εξοφλήσει τον Βέμερ προκειμένου να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν από το «Τριφύλλι», δεν θα έχει κανένα απολύτως αντίκρισμα το χθεσινό τρίποντο. 

Ο Αντονί Μουνιέ, με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης από τον Μάντσον στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, πέτυχε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με τους Περιστεριώτες. «Κέρβερος» ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος επενέβη σωτήρια όποτε χρειάστηκε (όπως σε τετ α τετ με τον Μπρούνο σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί και σε μια κεφαλιά του Ντάουντα στο φινάλε) κρατώντας το «μηδέν» στα μετόπισθεν. 

Οι παίκτες του Κάναντι πίεσαν και μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη (στο 82΄ επειδή προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι) κάρτα του Μυστακίδη για την ισοφάριση, αλλά υστέρησαν στα τελειώματα των φάσεων γνωρίζοντας την ήττα. «Μόνος μου δεν έπεσα» έπιασε η κάμερα να λέει ο Μυστακίδης στον Ουζουνίδη για τη φάση της αποβολής του και το ριπλέι δικαιώνει τον φορ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο εκείνος ήταν που επιδίωξε την επαφή με τον αμυντικό των Περιστεριωτών, ώστε να κερδίσει πέναλτι, και ο διαιτητής Κατσικογιάννης, εξαντλώντας το γράμμα του νόμου, τον απέβαλε για… θέατρο.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Κάτσε (76΄ Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84΄ Στάικος), Δώνης, Λουτσιάνο (64΄ Μυστακίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (80΄ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (62΄ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μπρούνο (62΄ Ντάουντα).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...