Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Τρελάθηκε» με την Πάολα ο Σαββίδης

❱❱ Απολογισμός με λουλουδοπόλεμο • O Σαββίδης στο γλέντι του ΠΑΟΚ μίλησε για τα φετινά γεγονότα, για τη νέα Τούμπα και για «ανοιχτό μπάτζετ»Ιβάν ο… αποκαλυπτικός! Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση στην κυριακάτικη βραδινή έξοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος για τον εορτασμό της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος. Πριν από την έναρξη του προγράμματος ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην πίστα, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε καν τι τιμή και τι καμάρι αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Ολα αυτά είναι οι οφειλές μου τις οποίες θα ξεπληρώσω. Σε κάθε περίπτωση, θα κατασκευάσω τη νέα Τούμπα. Δεν θα επισκεφτώ κανένα ελληνικό γήπεδο, αλλά θα είμαι παντού. Η πρώτη μου επίσκεψη σε γήπεδο θα είναι στην καινούργια Τούμπα» ανέφερε αρχικά, αποκαλύπτοντας για τη νέα Τούμπα ότι ζήτησε από τα παιδιά του να τη φτιάξουν ακόμη κι αν του συμβεί κάτι, βγάζοντας την καρδιά του από το σώμα του και βάζοντάς τη στα θεμέλιά της!

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο λέγοντας: «Δεν θέλω να το πάρουν τα νέα παιδιά ως παράδειγμα, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας, πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ, θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο. Οταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορώ να το έχω παντού εκτός από το αεροδρόμιο».

«Πισώπλατες μαχαιριές»

Επίσης, έκανε λόγο για προδοσία: «Στα 60 χρόνια μου δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Ζητώ συγγνώμη που πιάστηκα κορόιδο», ενώ αναφερόμενος στην αλλαγή της στάσης του συλλόγου στο θέμα του κανονισμού των αδειοδοτήσεων είπε ότι αυτός ήταν που κράτησε τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λιγκ, καθώς το ποδόσφαιρο χρειάζεται τις μεγάλες ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, είπε: «Θέλω ο Ράζβαν να αρχίσει να δουλεύει για τη νέα σεζόν. Εχει ανοιχτό μπάτζετ… Εγώ σε κάθε περίπτωση θα αποδείξω πως αξίζουμε πολλά περισσότερα από όσο όλα μαζί εκείνοι», ενώ δήλωσε συγκινημένος για το γεγονός πως οι παίκτες φόρεσαν μάσκες με το πρόσωπό του (ο Μάτος ήταν ο εμπνευστής της ιδέας) μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου.

ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ Ο ΙΒΑΝ

Στα ουράνια εκτόξευσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη η Πάολα, δικαιώνοντάς τους για την επιλογή τους να βρεθούν στο κέντρο διασκεδάσεως όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά ο μεγαλομέτοχος της ομάδας ξετρελάθηκε με την Ελληνίδα τραγουδίστρια.

f2 5

Η γνωστή για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά της λαϊκή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πίστα με μπλούζα του Πάμπλο Γκαρσία, συγχαίροντας και τον Ουρουγουανό κόουτς της Κ20 που οδήγησε την ομάδα Νέων του «Δικεφάλου» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

f3 4

Μάλιστα, ανέβασε και στα social media φωτογραφία από το καμαρίνι της με την κόρη της, Παολίνα. «Είναι τρελή, είναι τρελή η… Πάολα» φώναζε όλο το μαγαζί, ενώ ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ την έραινε με λουλούδια, ειδικά όταν τραγούδησε στο πλάι του το ποντιακό τραγούδι «Σον Θεό εφτάγω τάμα», που αναφέρεται στη μάνα, «αναγκάζοντας» τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» να σηκωθεί από το σταντ όπου καθόταν και να κατέβει δακρυσμένος από την πίστα.

e5yaer

Πήρε μικρόφωνο

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο γλέντι είχε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος έκανε παρουσίαση όλης της ομάδας και «κέρδισε» το νέο συμβόλαιο του Μαλεζά.

f4 2

Ως… ανταμοιβή, ο αρχηγός του «Δικεφάλου» τού είπε ότι θα τον κάνει μάνατζέρ του, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης (τιμ μάνατζερ του συλλόγου) έλουσε τον Ολλανδό μέσο (και ορισμένους ακόμη συμπαίκτες του) με σαμπάνια. Μεγάλο ταλέντο στον χορό αποδείχθηκε ο Βαρέλα.

f5 0

Στην «ασπρόμαυρη» παρέα βρέθηκε και ο ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτης Θόδωρος Γιουρτσίχιν – Γραμματικόπουλος, φέρνοντας μαζί του μια σημαία του συλλόγου που είχε μαζί του στο τελευταίο ταξίδι του στο Διάστημα.

f6 0

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...