Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τι θα παίξουμε στο Μουντιάλ;

H ομάδα του Foxbet.gr μας βάζει σε ρυθμούς Μουντιάλ με μακροχρόνια προγνωστικά σε σούπερ αποδόσειςΗ ώρα έφτασε. Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ, που περιμένει κάθε ποδοσφαιρόφιλος πάνω στον πλανήτη, κάνει σέντρα. Η στήλη δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει μακροχρόνια στοιχήματα για την διοργάνωση. Θα ήθελα να τα έχω έτοιμα πιο νωρίς, αλλά οι υποχρεώσεις δεν με άφησαν. Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Ελπίζω να απολαύσουμε ματσάρες και ο υπογραφών έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό του ότι θα δει σχεδόν όλα τα ματς, μιας και στο Μουντιάλ του 2014 ήμουν σε ένα στρατόπεδο στη Λάρισα. Πάμε λοιπόν να δούμε σήμερα τους τέσσερις πρώτους ομίλους και αύριο θα ακολουθήσουν οι άλλοι τέσσερις.

Στον 1ο όμιλο δεν θα μπορούσα να μην ποντάρω ως νικήτρια την Ουρουγουάη, που είναι πολύ ανώτερη από Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο. Στο 1.75 το να είναι 1η στον όμιλο, λίγο παραπάνω ρίσκο, με το over 6.5 πόντους, σε απόδοση 2.00. Στην ουσία αναζητάμε δύο νίκες και μια ισοπαλία για την «σελέστε». Μπορεί πιστεύω. Επίσης εφικτό είναι το να σκοράρει 5 τουλάχιστον γκολ στον όμιλο. Είναι τρομερή η δύναμη «πυρός» με Καβάνι, Σουάρες και πολύ δυνατές εναλλακτικές τους Στουάνι και Μάξι Γκόμες. Over 4.5 γκολ «σελέστε» στον όμιλο, επίσης σε απόδοση 2.00. Επίσης το να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά τουλάχιστον, πληρώνει σε απόδοση 2.75. Διασταυρώνεται με τον β΄ όμιλο και λογικά αν βγει πρώτη στον δικό της, θα βρει τους Πορτογάλους στους «16». Θεωρώ ότι τους… έχει.

fifa world cup 2014 wallpaper hd for desktop

Στον 2ο όμιλο, τα μεγάλα φαβορί για πρόκριση είναι η Ισπανία με την Πορτογαλία όπως είναι λογικό και οι τιμές είναι πολύ χαμηλά σε αυτές τις ομάδες. Η ομάδα που πιστεύω πάντως ότι μπορεί να κάνει έστω μια μίνι έκπληξη, είναι το Μαρόκο. Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, έχει «ταυτότητα» και το να πάρει έστω 3 βαθμούς στον όμιλο, είναι σε απόδοση 1.80. Επίσης το να σκοράρει 3 γκολ στον όμιλο, είναι σε απόδοση 2.15. Καλές τιμές αμφότερες και θα της επιλέξω, με το ανάλογο ρίσκο. Θα πάω επίσης στο να βγει 2η στον όμιλο η Πορτογαλία σε απόδοση 2.10, αν και έκανα σκέψεις για το Μαρόκο. Εδώ έχω ως δεδομένο ότι στην 1η θέση θα είναι η Ισπανία.

Στον 3ο όμιλο η Γαλλία είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου και σαφώς δεν υπάρχει αξία. Ωστόσο αυτό που μου αρέσει πολύ, είναι να βγει πρώτος σκόρερ της Γαλλίας στη διοργάνωση ο Γκριεζμάν και το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει σε απόδοση 2.50. Επίσης, θα παίξω έναν ακόμα σκόρερ σε αυτόν τον όμιλο και φυσικά αναφέρομαι στον ηγέτη του Περού Πάολο Γκερέρο που είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση των «ίνκας». Το να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του πληρώνει σε απόδοση 3.25. Κλείνω με τον 3ο όμιλο με ένα forecast στοίχημα. 1η Γαλλία και 2ο Περού στον όμιλο σε απόδοση 4.25. Οι «ίνκας» θα δώσουν μεγάλη μάχη με τους Δανούς για την 2η θέση και θα κριθεί στο νήμα. Παίρνω το ρίσκο λοιπόν να στηρίξω την ομάδα του Γκερέρο..

Και τώρα πάμε στον όμιλο που θα βρεθεί η Αργεντινή. Την αγάπη που έχω σε αυτή την ομάδα την έχω εκφράσει πολλές φορές, αλλά άλλο το στοίχημα και άλλο τι θέλω εγώ. Δεν με… ψήνει καθόλου το ρόστερ, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ καλύτερα στη διοργάνωση. Αν όμως (λέω αν) καταφέρει να κάνει κάτι καλό σε αυτό το Μουντιάλ η «αλμπισελέστε», θα είναι γιατί θα την πάρει από το… χεράκι ο Μέσι και θα την πάει. Ένα… τρελό στοίχημα που θα ρίξω με ψιλά εντελώς, είναι το να το πάρει η Αργεντινή με πρώτο σκόρερ τον Μέσι σε απόδοση 26.00. Αλλά πραγματικά θα παίξω έναν καφέ που λένε. Στον 4ο όμιλο είναι και οι Κροάτες που έχουν πολύ καλή ομάδα και περιμένω να περάσουν. Το forecast με 1η την Αργεντινή και 2η την Κροατία είναι σε απόδοση 2.60. Θα κάνει τα πάντα η «αλπμισελέστε» για την πρωτιά, για να μην πέσει πάνω στην Γαλλία στους «16» που λογικά θα βγει πρώτη στον Γ΄ όμιλο.

Αυτά για τους πρώτους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης. Θα ακολουθήσει νέα στήλη αύριο με τα υπόλοιπα. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Επισκφθείτε το Foxbet.gr για τα προγνωστικά των ομίλων 5-8.

mundial 2018

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...