Εκδρομή τραγωδία για φαν της Μπαρτσελόνα

Τραγωδία στο Εκουαδόρ, με 12 φιλάθλους της τοπικής Μπαρτσελόνα να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, το πούλμαν που τους μετέφερε ανατράπηκε κατά την επιστροφή από το Γκουαγιακίλ, όπου είχαν βρεθεί για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ντεπορτίβο Κουένκα. Τη δραματική εικόνα μετέφερε μέσω twitter και ο πρόεδρος του συλλόγου, αναφέροντας ότι «λάβαμε, με πολύ πόνο, γνώση των νέων για το δυστύχημα των φιλάθλων μας. Επικοινωνήσαμε με τον τοπικό κυβερνήτη του Αζουάι, ο οποίος μας είπε ότι οι τραυματίες νοσηλεύονται ήδη. Δυστυχώς, υπάρχουν νεκροί».

Παράλληλα, η ισπανική Μπαρτσελόνα συνεχίζει να γεμίζει την τροπαιοθήκη της. Οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ισπανίας επικρατώντας με 2-1 της Σεβίλης σε αγώνα που διεξήχθη στο Μαρόκο. Αυτός ήταν ο 33ος επίσημος τίτλος (πρώτος ως αρχηγός) για τον Μέσι, με τον Αργεντινό άσο να γίνεται ο απόλυτος record-man σε κατακτήσεις με τα χρώματα των Καταλανών, ξεπερνώντας τον Ινιέστα, ο οποίος αποχώρησε με 42.

Τέλος, η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας (τρίτο σερί) επικρατώντας με 5-0 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Καθοριστικός για τους «Βαυαρούς» ήταν ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...