Ο Ρονάλντο «νίκησε» την πνευμονία

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ρονάλντο!

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής «νίκησε» την πνευμονία που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό του, αλλά κυρίως την αγαπημένη του και πανέμορφη Σελίνα Λοκς.

«Γεια σε όλους! Είμαι ήδη σπίτι ύστερα από μερικές ημέρες στην κλινική. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τα σχόλιά σας και πολλά ευχαριστώ στην ομάδα των γιατρών και των νοσοκόμων. Ευχαριστώ, αγάπη μου Σελίνα Λοκς, που ήσουν στο πλευρό μου. Θα έχουμε μια εκπληκτική σεζόν με τόνους σπουδαίου ποδοσφαίρου και εκπλήξεις» έγραψε χαρακτηριστικά το «Φαινόμενο» των γηπέδων στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...