Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Οι celebrities που τσάκωσε ο φακός στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Στάθης Σχίζας....

Αιμίλιος Χειλάκης: «Εμένα η οικογένειά μου είναι δυική και αυτό, για κάποιους,...

Για τα λάθη του παρελθόντος αλλά και για τη...

Ανατροπή με Κουκουράκη: Παραμένει στο «Grand Hotel»

Παραμένει ο πρωταγωνιστής του «Grand Hotel» Γιάννης Κουκουράκης στην...

Παύλος Πολάκης: Περήφανος για τη δικηγόρο κόρη

Η μελαχρινή Κρητικοπούλα καλλονή Σταυρούλα Πολάκη είναι εδώ και...

Μόνο νίκη!

Ο Ολυμπιακός, παρά το 4-0 στο Καραϊσκάκη επί της Λουκέρνης, πάει για το διπλό στην Ελβετία

Να δείξει και στην Ελβετία ποιος είναι το αφεντικό θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λουκέρνη (20.30, CS1). Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε σοβαρότητα, αφού θέλει οι «ερυθρόλευκοι» να μη σκέφτονται το 4-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οπως ανέφερε ο προπονητής: «Ολοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο.

Δεύτερον, όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει για τη νίκη. Τρίτον, όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος. Γι’ αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι». Παράλληλα, ο Μαρτίνς επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για την εντεκάδα, τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, γιατί η Λουκέρνη έχει ποιότητα και έχει καλό προπονητή, και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα».

Θέμα ψυχαγωγίας

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος συν τοις άλλοις υποστήριξε: «Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ψυχολογία, γιατί είμαστε καινούργια ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμούς σαν Ελλάδα, γιατί έχουμε φτάσει να παίζουμε προκριματικά από τον Ιούλιο. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να μπαίνουμε απευθείας και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Στο μεταγραφικό μέτωπο, τώρα, αίσιο τέλος θα έχει εντός των επόμενων ημερών η υπόθεση του 27χρονου μέσου, Γκιλιέρμε. Ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι η μετακίνησή του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είναι σε πολύ καλό δρόμο, ακολουθώντας τη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook.

Τέλος, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τον 23χρονο Αργεντινό φορ Φράνκο Σολδάνο της Σάντα Φε και το μόνο που απομένει για να γίνει κάτοικος Ρέντη είναι να καλυφθεί η διαφορά των 500.000 ευρώ που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έλενα Παπαρίζου – Ανδρέας Καψάλης: Επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Φήμες επανασύνδεσης για την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα...

Κατερίνα Κόκλα: Οι διακοπές στη Νάξο με τον γιο της, Αρναούτογλου junior

Η Κατερίνα Κόκλα απολαμβάνει τις διακοπές με τον γιο της, Αναστάση Αρναούτογλου στο νησί της, τη Νάξο.

Flashback: Όταν η Ζέτα Δούκα ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Καρβέλα

Η Ζέτα Δούκα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...

Γιώργος Πατούλης: Οι πρώτες διακοπές με τον γιο του

Τρισευτυχισμένος στην αγκαλιά της Αναστασίας του και του μικρού...

Μαρία Κορινθίου: Αυτός είναι ο κούκλος, νέος της σύντροφος

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη ξανά!Πρόσφατα υπέγραψε...
spot_img
spot_img