Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Μάχη αετών

❱❱ Με το βλέμμα στραμμένο στην Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ 
❱❱ Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Βέρνμπλουμ

 Πανηγύρια τέλος, σειρά έχει η Μπενφίκα! Ο ΠΑΟΚ τελείωσε με τη Σπαρτάκ Μόσχας και στρέφεται στις μάχες με τους Ιβηρες (την ομάδα των Βλαχοδήμου και Σάμαρη) πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ τον στόχο του «σεντονιού».

Το έργο αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού η ομάδα της Λισαβόνας είναι πανίσχυρη. Ομως οι διαδοχικές προκρίσεις έχουν ανοίξει την όρεξη και έχουν προκαλέσει τεράστιο κύμα ευφορίας στις τάξεις του συλλόγου, με τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη να μην μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» μετά την αναμέτρηση με τους Ρώσους.

Παράλληλα, η ΠΑΕ υποδέχθηκε την πρόκριση μέσω ανάρτησης στο Instagram τονίζοντας: «Κόντρα σε κάθε ατυχία, απέναντι σε κάθε αναποδιά, έτοιμοι για όποια πρόκληση. Οικογένεια στα καλά και τα άσχημα».

Στο ίδιο κλίμα και αρκετοί παίκτες της ομάδας, με τον αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» Αντελίνο Βιεϊρίνια να δίνει το έναυσμα, εν όψει Μπενφίκα. «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο» τόνισε ο Πορτογάλος άσος, προσθέτοντας: «Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο να μπούμε στους ομίλους».

Το ίδιο όνειρο έχει και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος πανηγύρισε την πρόκριση ακούγοντας σε νυχτερινή έξοδο στη Μόσχα τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ σχολίασε μέσω δημοσίευσης στα social media ότι «έμεινε ένα ακόμη βήμα», ενώ ταυτόχρονα προανήγγειλε τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ 4526262(είναι από χθες το βράδυ στη θεσσαλονίκη) αναρτώντας δύο φωτογραφίες του 32χρονου Σουηδού μέσου. Μάλιστα, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τους Θεσσαλονικείς.

—-

Μαθήματα τακτικής από Λουτσέσκου στη μακρινή Μόσχα

Με… σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία του ο ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς, καταθέτοντας ψυχή, απέσπασαν λευκή ισοπαλία (0-0) από τη Σπαρτάκ Μόσχας στην «Αρένα Ατκρίτιε» και, σε συνδυασμό με το υπέρ τους 3-2 στην Τούμπα, πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αντίπαλός τους θα είναι η πορτογαλική Μπενφίκα (21/8 και 29/8), με στόχο μια θέση στα αστέρια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν εξαιρετικός στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα, ωστόσο θα μπορούσε να πληρώσει ακριβά την αστοχία των παικτών του.

Αυτή ήταν που κρατούσε τη ρωσική ομάδα στο παιχνίδι της πρόκρισης, η οποία ουσιαστικά χάθηκε με την αποβολή του Λουίζ Αντριάνο (32′) για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο.

Το μοναδικό διάστημα που ανησύχησαν οι «ασπρόμαυροι» ήταν το τελευταίο 20λεπτο, με την είσοδο του Χατσερίντι να τελειώνει οποιαδήποτε όνειρα των Ρώσων για «σεντόνι». Παρ’ όλα αυτά, όλα θα είχαν τελειώσει νωρίτερα, αν οι Πρίγιοβιτς και Πέλκας (εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης) ήταν πιο συγκεντρωμένοι και τυχεροί στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής: Ρούντι Μπουκέ (Γαλλία)

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Ζίγκια, Κομπάροφ (76′ Μελχαρέχο), Γκλουσακόφ, Φερνάντο (62′ Σαμέντοφ), Ζόμπνιν, Τασάεφ (46′ Ζε Λουίς), Λουίς Αντριάνο, Πρόμες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια (64′ Χατσερίντι), Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός, Ελ Καντουρί (46′ Ουάρντα), Πέλκας (79′ Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...