Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν είμαστε εμείς το φαβορί»

Το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ο Γιάγια οι δύο στόχοι του ΟλυμπιακούΑπό τον
Χάρη Δάντση

Σφραγίζει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στο Νησί και επιστρέφει στο Λιμάνι του Πειραιά με το πολυπόθητο εισιτήριο και τον Γιάγια Τουρέ! Ο Ολυμπιακός, που απόψε (21.45, COSMOTE Sport 1) αντιμετωπίζει την Μπέρνλι στην Αγγλία και καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του Φαλήρου, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ιβοριανό σούπερ σταρ.

Οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου δεν επιβεβαίωναν, αλλά ούτε διέψευδαν τις πληροφορίες της επικείμενης αυτής μεταγραφής και υπάρχει εξήγηση: να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα και χαθεί το τρένο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. «Μόνο η Μπέρνλι στο μυαλό» τόνιζαν χαρακτηριστικά στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει χρόνος για τις προσθήκες που θα προκαλέσουν θόρυβο.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί το βράδυ στο «Turf Moor», ο Τουρέ, ο οποίος από χθες λογίζεται ως Βρετανός πολίτης, πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 35χρονος μέσος πέρασε χθες με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο και συμφώνησε να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα έπειτα από 12 χρόνια. Αν και κατέκτησε πολλούς τίτλους με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία έμεινε ελεύθερος, δεν ξέχασε ότι η ομάδα του Πειραιά τον έβαλε στο χάρτη (όταν τον απέκτησε από τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ) και του άνοιξε τον δρόμο (με την παραχώρηση στη Μονακό το 2006) για τα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» είχε δηλώσει πριν από επτά χρόνια, όταν είχε βρεθεί στη χώρα μας σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και, όπως όλα δείχνουν, θα τηρήσει την υπόσχεσή του. Αγγλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι θα λάβει περισσότερα από 2.000.000 ευρώ ετησίως στον Ολυμπιακό, που προσπαθεί να αποκτήσει ακόμη εξτρέμ (ακούγονται Μάρκοβιτς, Φεγκούλι, Κρκιτς, Κουαρέσμα) και τερματοφύλακα (Κουέγιαρ, Κίεζεκ, Τίτον και Ρομπέρτο στη λίστα).

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν είμαστε εμείς το φαβορί»

Τον τίτλο του φαβορί στην Μπέρνλι «πέταξε» ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο ξεκαθάρισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αποψινό αγώνα: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο να φτάσουμε στον στόχο μας». 

Και πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα σε μια δυνατή έδρα. Τερμάτισε έβδομη στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό δείχνει την αξία της. Ηρθαμε για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που ξέρουμε». Ο Μαρτίνς απέφυγε να μιλήσει για μεταγραφές και τη διαφαινόμενη προσθήκη του Γιάγια Τουρέ. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου, σε αυτούς εστιάζω, με αυτούς δουλεύω» είπε.

Εκ μέρος των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, έχουμε το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα πρέπει να είμαστε, αν όχι καλύτεροι, το ίδιο καλοί σε σχέση με το πρώτο ματς, ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση» δήλωσε ο Νορβηγός δεξιός οπισθοφύλακας των Πειραιωτών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...