Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μικροί στο μάτι

Οι «μπόμπιρες» του ΠΑΟ μάγεψαν πάλι, νίκησαν 3-1 τη Λαμία και εξαφάνισαν την ποινή των έξι βαθμώνΑπέδειξαν ξανά πως έχουν τσαγανό οι μπόμπιρες του Δώνη, νικώντας τη Λαμία στο ΟΑΚΑ με 3-1 (15′ Μπουζούκης, 70′ Εμμανουηλίδης, 88′ Κουρμπέλης – 36′ Αντέτζο) υπό το βλέμμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. 

Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και μηδένισαν την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που τους είχε επιβληθεί από πέρσι, δείχνοντας ικανοί να διαψεύσουν πανηγυρικά όσους προσμετρούσαν την ομάδα στις υποψήφιες για υποβιβασμό.

Η εξέλιξη του αγώνα, εκτός από αισιοδοξία στην ομάδα, έφερε και χαμόγελα στα πρόσωπα του Πιεμπονγκσάντ και του συνεργάτη του Αβράμ Γκραντ, για τον οποίο το καλοκαίρι φημολογήθηκε ότι θα αναλάμβανε θέση τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο. Ο Ταϊλανδός επικεφαλής του επιχειρηματικού γκρουπ Pan Asia βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό για τη σταδιακή εξαγορά του συλλόγου με τον τωρινό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, εναντίον του οποίου και της οικογένειας Βαρδινογιάννη ακούστηκαν συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς. 

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι των φιλοξενουμένων και επικράτησαν δικαίως, με τον Μπουζούκη να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα οργανώνοντας το παιχνίδι της ομάδας, τον Χατζηγιοβάνη να προσδίδει ταχύτητα στην επίθεση και τον Κουρμπέλη να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο. 

Αξίζει να σημειωθεί και η προσφορά του Εμμανουηλίδη, που έγινε ο πρώτος παίκτης γεννηθείς μετά το 2000 που σκοράρει στη Σούπερ Λιγκ.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46′ Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46′ Γιόχανσον), Κουρμπέλης, Στάικος, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57′ Εμμανουηλίδης).

ΛΑΜΙΑ (Mπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος (73′ Τσούκαλος), Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Καραγκούνης (54′ Μπουλούλης), Μπλάζιτς, Δημούτσος (73′ Οσμάν), Επστάιν, Μπαράλες.

Δώνης: «Σίγουρη η μεταγραφή επιθετικού»

Φέρνει άμεσα φορ ο Παναθηναϊκός! Την απόκτηση επιθετικού προανήγγειλε ο προπονητής του «Τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία. «Σίγουρα θα κάνουμε μεταγραφή τις επόμενες ώρες. Ολα τα παιδιά έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και κάποιοι μπορούν να παίξουν σε δύο θέσεις. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να παίζει χωρίς κλασικό 9άρι. Ανεξαρτήτως σχηματισμού είναι απαραίτητο να υπάρχει 9άρι μέσα στην εντεκάδα» ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς μετά το ματς. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λαμίας Μπάμπης Τεννές, εμφανώς απογοητευμένος, δήλωσε: «Κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς έρχεται διακοπή, γιατί με στενοχωρούν οι τριάρες και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για εμάς». Επειτα πρόσθεσε ότι για την κακή εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές ευθύνεται το γεγονός ότι «από τη στιγμή που προηγείται ο αντίπαλος πέφτουν οι διακόπτες σε εμάς και δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...