Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Απόδραση από την Πλατεία

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατέβηκαν αποφασισμένοι στη Ν. Σμύρνη και πήραν τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανιώνιο (0-1)Ατσάλινη θέληση, «φονικά» άκρα και τακτική προσήλωση χάρισαν το πολύτιμο «τρίποντο» στον ΠΑΟΚ, που νίκησε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0 (63′ Ελ Καντουρί).

Από το πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο και, με τον Ουάρντα να είναι ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, πίεζαν τους γηπεδούχους. Συχνά, μάλιστα, ο Αιγύπτιος εξτρέμ και ο Ελ Καντουρί εναλλάσσονταν στα «φτερά» της επίθεσης, μπερδεύοντας την αντίπαλη άμυνα. Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» έγιναν ουκ ολίγες φορές απειλητικοί μέσω αντεπιθέσεων. Από αυτούς ξεχώρισαν ο Ντουρμισάι και ο Σπιριντόνοβιτς, ενώ μοναδικός αδύναμος κρίκος ήταν ο μετριότατος Καμαρά, που με την απόδοσή του προβλημάτισε τον Ανιγκό.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το δεύτερο 45λεπτο, με μοναδική διαφορά την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης του Ελ Καντουρί. Μόλις ο Μαροκινός πάτησε… γκάζι, ανέβηκε επιθετικά ο «Δικέφαλος του Βορρά». Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ήταν που σκόραρε για τους «ασπρόμαυρους» στο 63′ απέναντι στην πολύ αποτελεσματική άμυνα του «Ιστορικού», η οποία όμως ολιγώρησε στη συγκεκριμένη φάση. Μετά το γκολ, η ομάδα του Λουτσέσκου βρήκε περισσότερους χώρους και, αν είχε μετρήσει το γκολ του Ακπόμ στο 88′, το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ, θα είχε «καθαρίσει» το ματς πιο άνετα. 

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μανόιλοβιτς, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (85′ Αλί), Καμαρά (65′ Μανθάτης), Ντουρμισάι. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (82′ Λημνιός), Πέλκας (67′ Ακπόμ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (85′ Κάνιας).

—-

Βασιλειάδης: «Θα επιτραπούν οι οργανωμένες μετακινήσεις»

Ανοίγει τον δρόμο για τις οργανωμένες μετακινήσεις ο Γιώργος Βασιλειάδης. 

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Χαρακτηρίζει δε «ατυχέστατη» την ανακοίνωση της ΕΠΟ με μομφή για παρέμβασή του στο αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Ο κόσμος βλέπει και κρίνει!» σχολίασε και συμπλήρωσε ότι η ΕΡΤ τοποθετεί χρήματα από το πλεόνασμά της, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση ούτε του κρατικού Προϋπολογισμού ούτε του ελληνικού λαού. 

«Ας σταματήσουν τα ψέματα που έχουν δημιουργηθεί για πολιτικούς λόγους» είπε, ενώ, καταλήγοντας, αποκάλυψε ότι ανάβει το πράσινο φως για τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, εκτός των ντέρμπι σε πρώτη φάση. «Να δείξουν και οι οπαδοί αντίστοιχη ωριμότητα. Θέλουμε τώρα, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, να τελειώσουμε το θεσμικό πλαίσιο, ούτως ώστε να επιτραπούν και οι οργανωμένες εκδρομές. Νομίζω ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε με κάθε κόστος στην κανονικότητα. Και η μετακίνηση των οπαδών είναι μέρος της κανονικότητας» τόνισε.

—-

Με σπασμένα τα φρένα ο Αρης, δάμασε τη Λάρισα

Η κορυφή ανήκει στον θεό του πολέμου. Ο Αρης για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ έκαμψε στο κατάμεστο Καυτανζόγλειο την αντίσταση της Λάρισας, επικρατώντας των «βυσσινί» με 2-0 (71′ Γιουνές, 75′ Ντιγκινί) και δείχνοντας ότι επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει. 

Οι «κίτρινοι» στο πρώτο ημίωρο είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία με κινητήριο μοχλό τον MVP της αναμέτρησης, Μπρούνο Γκάμα. Ωστόσο, οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου είχαν απαντήσεις σε όλα τα «κόλπα» του πολυμήχανου Πορτογάλου, ενώ στην επίθεση είχαν στοχεύσει με τους Πίτι και Ντέλετιτς τη δεξιά πλευρά που κάλυπτε ο Βαλεριανός. 

Παρ’ όλα αυτά, η ανάπαυλα βρήκε τον αγώνα στο 0-0 και τους δύο συλλόγους να έχουν αλληλοεξουδετερωθεί πλήρως. 

Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ριζικώς και οι «κίτρινοι», με όπλο την καυτή ατμόσφαιρα του κόσμου τους, κατάφεραν να λυγίσουν τους «κομμένους» από ανάσες φιλοξενουμένους, οι οποίοι είχαν για κορυφαίο τον τερματοφύλακά τους Κρίστινσον. 

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί (77′ Κολάσο), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Γκάμα (85′ Ναζλίδης), Γιουνές, Ματίγια (81′ Μενέντες), Τζανακάκης, Βέλεθ.

ΛΑΡΙΣΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον, Σαχίτι (46′ Καρανίκας), Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (65′ Νούνιτς), Πίτι, Ντέλετιτς (76′ Μόρσι).

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...