Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κεραυνοί Καμμένου κατά Μαρινάκη!

❱❱ «Ενας άνθρωπος που διώκεται για ναρκωτικά, για λαθρεμπόριο, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τους αγνούς οπαδούς μιας ομάδας σαν όπλο»Αστραψε και βρόντηξε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας για το ποδόσφαιρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 της Θεσσαλονίκης.

Προανήγγειλε θετικές εξελίξεις για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και παροχές εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ, χωρίς να αποκλείεται αυτές να αφορούν και τα αναδρομικά των στρατιωτικών, θέμα για το οποίο ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πάνος Καμμένος υπερασπίστηκε το δικαίωμα του ΠΑΟΚ να έχει σύγχρονο γήπεδο, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας με εκτάσεις του ΤΕΘΑ, και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας ότι οι φίλαθλοι μιας ομάδας δεν μπορεί να γίνονται «όπλο» στα χέρια κάποιου που θέλει να τους εκμεταλλευτεί για την «προστασία του εαυτού του», «δείχνοντας» τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν έχω τίποτα. Οταν οι οπαδοί χρησιμοποιούνται από τον πρόεδρο είτε για να μην μπει φυλακή είτε για να απειλεί το κράτος, τότε υπάρχει πρόβλημα, και αυτό δυστυχώς είδαμε να γίνεται αρκετές φορές, ιδίως με τη σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη. Ενας άνθρωπος που διώκεται για ναρκωτικά, για λαθρεμπόριο, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τους αγνούς οπαδούς μιας ομάδας σαν όπλο για να επιτίθεται σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σιωπήσουν υπέρ του» είπε ο κ. Καμμένος.

Για τον Σαββίδη

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε επίσης για φοβισμένους διαιτητές, που παίζουν «99-1», για στημένα και για μαφία, ενώ σε ερώτηση αν το πρωτάθλημα εκλάπη ανέφερε: «Η Πολιτεία δεν παρεμβαίνει ούτε σε διαιτητές ούτε σε δικαστές». Και κατέληξε λέγοντας: «Θα ακούσετε καλά πράγματα, όχι μόνο για το γήπεδο, από έναν πρωθυπουργό που έχει στα χέρια του την εθνική κυριαρχία». Ειδικά για το θέμα του ΠΑΟΚ, ο κ. Καμμένος παρέπεμψε σε συνάντηση τη Δευτέρα με τον Ιβάν Σαββίδη, για τον οποίο ανέφερε ότι «μου κρατάει κακία που δεν πήρα θέση τότε με την ΑΕΚ, αλλά ένας πολιτικός δεν μπορεί να πάρει θέση».

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επιτέθηκε στη Ν.Δ. με αφορμή ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Β. Κικίλιας και Α. Δημοσχάκης, καλώντας την κυβέρνηση να μην εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά τους στρατιωτικούς στο θέμα των αναδρομικών. 

«Οι “σφαγείς” του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. τολμούν και καταθέτουν ερώτηση, έντρομοι για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για τη δικαίωση των φρουρών της εθνικής κυριαρχίας και ασφάλειας. Ξεδιάντροποι…» έγραψε στο twitter o κ. Καμμένος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...