Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Φόρτισαν μπαταρίες

Ο Μαρτίνς προβληματίστηκε από την κόπωση των διεθνών και έδωσε μία μέρα ρεπό εν όψει ΜπέτιςΑπό τον
Χάρη Δάντση

Ηαντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχει αρχίσει στον Ολυμπιακό. Απαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται σε ρυθμούς Μπέτις, την οποία θα υποδεχτούν την Πέμπτη (22.00) στο «κάστρο» τους.

Τα σημάδια κόπωσης που εμφάνισαν οι πρωτοκλασάτοι (διεθνείς) παίκτες στον προχθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχουν βάλει σε σκέψεις τον Πέδρο Μαρτίνς. Κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών ακολούθησε την πεπατημένη, χρησιμοποιώντας στο αρχικό σχήμα τους 11 παίκτες που είχε εμπιστευτεί τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κι αυτό για λόγους… χημείας.

Η αρνητική τροπή που πήρε το παιχνίδι όμως τον υποχρέωσε σε διορθωτικές κινήσεις, οι οποίες εν τέλει τον δικαίωσαν. Ο χρυσός σκόρερ (στο 90+2′) κόντρα στους Αρκάδες Μπίμπαρς Νάτχο, λοιπόν, είναι ένας από τους παίκτες που μπαίνουν στην εξίσωση, ενώ σε καλή κατάσταση έδειξαν να βρίσκονται και οι Φετφατζίδης, Χασάν, που επίσης ήρθαν προχθές από τον πάγκο. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γκιλιέρμε, το ντεμπούτο του οποίου ματαιώθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω του γκολ (της προσωρινής ισοφάρισης) του Τόνσο.

Παράλληλα, Φορτούνης, Μπουχαλάκης και Χριστοδουλόπουλος που προερχόταν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδος έδειξαν να χρειάζονται ανάσες. Χθες ο Μαρτίνς έδωσε ρεπό σε ορισμένους από τους διεθνείς και από σήμερα θα πατήσει γκάζι για τη μάχη με τους Ισπανούς.

Δύσκολα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές μεθαύριο, ωστόσο φαίνεται ότι ετοιμάζει εκπλήξεις προκειμένου να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους τους. Αλλωστε, είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα, η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (ενάντια σε Αλαβές, Σεβίλη, Βαλένθια) κράτησε ανέπαφη την εστία της. Διαιτητή της αναμέτρησης της Πέμπτης η UEFA όρισε τον Ντάνιελ Στεφάνσκι από την Πολωνία.

Κλήρωση των ομίλων στο Κύπελλο

Ερχονται όμιλοι-φωτιά στο Κύπελλο Ελλάδος! Σήμερα στις 12 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 4ης φάσης. Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας που κατατάχτηκαν στο περσινό πρωτάθλημα στις θέσεις 1 έως 8. Αυτές είναι: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Ξάνθη, Πανιώνιος, Παναιτωλικός.

Στο δεύτερο, εκείνες που τερμάτισαν πέρυσι στις θέσεις 9 έως 14 και οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Φούτμπολ Λιγκ. Πρόκειται για τις ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ, Αρη.

Στο τρίτο βρίσκονται οκτώ ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ και συγκεκριμένα οι Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Κισσαμικός, Τρίκαλα, Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Ηρακλής.

Στο τέταρτο οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, πέντε εκ των οποίων προέρχονται από τη Γ΄ Εθνική. Συγκεκριμένα, είναι οι Ηρόδοτος, Βόλος, Αήττητος Σπάτων, Απόλλων Παραλιμνίου, Αρης Αβάτου, Θύελλα Καμαρίου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας. Οι αγώνες των ομίλων θα είναι μονοί και στην 5η φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...