Ανω-κάτω με το θέμα Αντετοκούνμπο

«Στα χαρακώματα»! Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφεραν την αντίδραση από την πλευρά του «Greek Freak».Ο ένας εκ των εκπροσώπων του, Γιώργος Πάνος, δήλωσε στον Sport FM ότι στο παρελθόν ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση «αρκούδες με χαλινάρι». 

«Προ διετίας διά ζώσης δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση “αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι”. Μας κάλεσε στην ομοσπονδία επειδή ο Γιάννης και τα αδέρφια του θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο» τόνισε αρχικά και συνέχισε σχετικά με την έκδοση του διαβατηρίου του σούπερ σταρ των Μπακς: «Είναι απίστευτο να διαρρέεται ότι η ΕΟΚ έβγαλε διαβατήρια». 

Η απάντηση του Βασιλακόπουλου ήταν άμεση. «Είναι όλα ψέματα. Εγώ είπα ότι εσείς τους περιφέρετε σαν αρκούδες, δεν χαρακτήρισα τους παίκτες. Να ρωτήσετε την τότε κυβέρνηση για το πώς βγήκε το διαβατήριο. Εγώ έκανα τα πάντα για τα παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών