Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Για τον ηγέτη τους

Πρεμιέρα στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ολη η παναθηναϊκή οικογένεια βρίσκεται στο πόδι για το 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, στη μνήμη του αείμνηστου ηγέτη του Παναθηναϊκού, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούνιο. Η αυλαία του τουρνουά θα ανοίξει στις 18.30 με τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. 

Αποκορύφωμα αυτών θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του εμβληματικού ηγέτη του «Τριφυλλιού», το οποίο θα τοποθετηθεί στην οροφή του ΟΑΚΑ (20.30) και θα την κοσμεί για πάντα. Ολες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα αποτίσουν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσίαση της εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης του Παναθηναϊκού.

Με τη Χίμκι

Στις 21.15 οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Χίμκι, ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του και θα βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. «Θα είμαστε όλοι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός σπουδαίου παράγοντα, αλλά κυρίως ενός εξαιρετικού ανθρώπου, ο οποίος αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος αλλά και εγώ του οφείλουμε πολλά» τόνισε ο άλλοτε αρχηγός του «Τριφυλλιού» Δημήτρης Διαμαντίδης.

Χθες το βράδυ η πράσινη ΚΑΕ παρέθεσε δείπνο στους υψηλούς προσκεκλημένους του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον εμφανώς συγκινημένο Θανάση Γιαννακόπουλο, τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας να είναι οι οικοδεσπότες.

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και οι αποστολές των άλλων ομάδων που συμμετέχων στο τουρνουά. Τα φλας τράβηξαν ο Σιμόν Μιζράχι και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...