Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ντεμπούτο με νίκη

Ο Τουρέ πάτησε ξανά «Καραΐσκάκη» δείχνοντας την κλάση του! Ο Μάνος «κάρφωσε» το γκολ στον ΛεβαδειακόΑπό τον
Χάρη Δάντση

Δώδεκα χρόνια, τέσσερις μήνες και περίπου δύο εβδομάδες ή αλλιώς 4.519 ημέρες μετά την προηγούμενη θητεία του ο Γιάγια Τουρέ φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για περίπου μία ώρα στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας την μεγάλη του κλάση και τη διάθεση να κάνει τη διαφορά. Καθήκοντα «δεκαριού» με το περιβραχιόνιο του αρχηγού τού ανέθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς και με τα «μαγικά» αγγίγματα της μπάλας ο 35χρονος σούπερ σταρ προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Παράλληλα, όμως, φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μπορέσει να βγάλει ένα ενενηντάλεπτο. Ντεμπούτο με την ομάδα του Πειραιά έκαναν ακόμη οι Σα, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, αλλά και ο Μάνος.

Ο τελευταίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας και το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με καρφωτή κεφαλιά στο 68′ ύστερα από ασίστ του Μασούρα. Ετοιμοπόλεμος φάνηκε ότι είναι ο Γκιλιέρμε, αλλά και ο Σα, έχοντας κάποιες σημαντικές επεμβάσεις. Αντίθετα, ο Ναουέλ έδειξε να βρίσκεται έξω από τα νερά του. Δύσκολα, όμως, όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν χθες θα βρεθούν ξανά στο ίδιο σχήμα. Από την άλλη, οι Βοιωτοί έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία με τον Μανγκά στο 32′, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 με γκολ του Μωραΐτη (50′) του Αρη Αβάτου στην Ξάνθη. Για τον όγδοο όμιλο ο Απόλλων Πόντου επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0 με σκόρερ τον Δημητριάδη στο 58′) του Ηροδότου στο Παγκρήτιο.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Μασούρας, Σισέ, Μιράντα, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος (59′ Χασάν), Τουρέ (58′ Νάτχο), Ναουέλ, Βρουσάι (83′ Πάρντο), Μάνος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ακης Μάντζιος): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρος, Κρνέτα, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος (69′ Νανγκίς), Καραχάλιος, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό, Μανγκά (46′ Νίκας), Ιωαννίδης (56′ Ομο).

—-

Εκλεκτός του Περέιρα για το «Καραΐσκάκη» ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ

«Ελβετικά κλειδιά» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Βίτορ Μέλο Περέιρα στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ όρισε ως άρχοντα της κρίσιμης αναμέτρησης τον 30χρονο Σάντρο Σέρερ (φωτό), ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Σλάτζαν Γιοσίποβιτς και Μπεκίμ Ζογκάι.

f2 7

Ο Σέρερ σφυρίζει από το 2013 στην πρώτη κατηγορία της Ελβετίας, ενώ είναι διεθνής από το 2015 μετρώντας μόλις 31 ματς (δύο παιχνίδια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) στην Ευρώπη. Παράλληλα, στην καριέρα του έχει διευθύνει προκριματικά Μουντιάλ και πολλά παιχνίδια εθνικών ομάδων σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων. Αναλυτικά οι ορισμοί της πέμπτης αγωνιστικής:

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...