Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Αδιάβροχος

Ο ΠΑΟΚ με «ομπρέλα» τον Πασχαλάκη δεν πνίγηκε από τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και ανέβηκε στην κορυφή (0-1)Από τον
Χάρη Δάντση

Πτήση κορυφής στο Φάληρο για τον ΠΑΟΚ! Ο (κατώτερος) «Δικέφαλος του Βορρά» είδε τον (ανώτερο) Ολυμπιακό να προδίδεται εκ των έσω και έχοντας ως φύλακα άγγελο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κατέκτησε μια σπουδαία νίκη (0-1) υπό καταρρακτώδη βροχή στο «Γ. Καραϊσκάκης», που τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι μπήκε η ομάδα του Πειραιά, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Χασάν, και έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό, με κεφαλιά εξ επαφής του Καμαρά, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Πασχαλάκης. 

Οι «ασπρόμαυροι», που παρατάχθηκαν χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, άντεξαν στην πίεση των Πειραιωτών και ισορρόπησαν σταδιακά το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Γιαννιώτη. Αλλωστε ο Μάτος υποδείχθηκε (καθυστερημένα) σε θέση οφσάιντ στο χαμένο τετ α τετ του 31ου λεπτού και η φάση ήταν ως μη γενόμενη. Οι «ερυθρόλευκοι» άγγιξαν το γκολ και με γυριστό σουτ του Χασάν στο 32′, όμως και πάλι ο Πασχαλάκης φώναξε «παρών». Οσον αφορά το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε ιδανικά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς στο 49′ ο Γιαννιώτης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια, σε μια σέντρα-σουτ του Βιεϊρίνια, και ο Βούκοβιτς, αντί να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Από κει και έπειτα οι παίκτες του Μαρτίνς προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά υστέρησαν στα τελειώματα των φάσεων (δοκάρι είχε ο Χασάν στο 84′ και μεγάλη ευκαιρία στο 90+7′), ενώ είχε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις (σε σουτ του Φορτούνη εντός περιοχής στο 54′ και στο 90′ σε προσπάθεια του Χασάν) ο Πασχαλάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, πέρα από τη φάση του γκολ, δεν είχε άλλη τελική στο δεύτερο μέρος.

Διαιτητής: Σαν Φενταγί (Ελβετία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκης (81′ Γκιλιέρμε), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (69′ Γκερέρο), Φορτούνης (81′ Φετφατζίδης), Χασάν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (84′ Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (72′ Βέρνμπλουμ), Πέλκας (58′ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...