Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Χάρτινος πύργος

Ο Ολυμπιακός, αν και προηγήθηκε, κατέρρευσε στο τελευταίο 20λεπτο και ηττήθηκε από τη Μίλαν (3-1)Από τον
Χάρη Δάντση

Αυτοκτονία» στο Μιλάνο! Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ για 69 λεπτά αλλά κατέρρευσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1 από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μοιραίος για τους Πειραιώτες (έμειναν στον έναν βαθμό) ο Σισέ έφερε ευθύνη και στα τρία γκολ, ενώ ο παίκτης που άλλαξε τις ισορροπίες για τους «ροσονέρι» (έκαναν το 2 στα 2) ήταν ο Τσαλχάνογλου, μοιράζοντας δύο ασίστ.

Αλλαγμένη κατά τα 11/11 σε σχέση με εκείνη που επέλεξε κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν η αρχική σύνθεση της ομάδας του Πειραιά. Εξάλλου ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Σε πέντε αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος προχώρησε όμως και ο Τζενάρο Γκατούζο, δίνοντας φανέλα στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Οι «ροσονέρι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων παραβιάζοντας την εστία του Σα στο 6′ με τον εκτεθειμένο Καστιγιέχο. Το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ αλλά «ταρακούνησε» τους Πειραιώτες, που άνοιξαν το σκορ με εκπληκτική κεφαλιά του Γκερέρο ύστερα από ασίστ του Κούτρη στο 14′. 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για την ισοφάριση, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν στην πίεση και πήγαν με το υπέρ του 1-0 για την ανάπαυλα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Μίλαν είχε την κατοχή και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Και εκεί που οι παίκτες του Μαρτίνς έδειχναν να έχουν ισορροπήσει την κατάσταση, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Κουτρόνε έπιασε στον ύπνο τον (εξαιρετικό μέχρι εκείνη τη στιγμή) Σισέ και με κεφαλιά ισοφάρισε στο 70′. Εξι λεπτά αργότερα ο Σενεγαλέζος στόπερ του πειραϊκού συλλόγου υποκλίθηκε στην κλάση του Ιγκουαΐν, που έκανε το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ανενόχλητος ο Κουτρόνε στο 79′. Και στο τρίτο τέρμα των γηπεδούχων έφερε ευθύνη ο Σισέ.

Τη διαφορά για τον Ολυμπιακό έκανε ο κόσμος του (περισσότεροι από 6.000 βρέθηκαν στο γήπεδο).

Διαιτητής: Μπόμπι Μάντεν (Σκοτία)

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (55′ Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54′ Κουτρόνε), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ (71′ Ποντένσε), Γκερέρο.

—-

Η σύνθεση της έδρας για Μαρινάκη

Tρεις γυναίκες δικαστές θα κρίνουν, όπως αποκάλυψε το dikografies.blogspot.com, εάν θα παραπεμφθούν σε δίκη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και 27 ακόμα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα, για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνα και για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας. Το Συμβούλιο Εφετών, υπό την πρόεδρο Εφετών Αννα Φωτοπούλου – Ιωάννου, θα επανεξετάσει την υπόθεση της πρώην εγκληματικής οργάνωσης, ενώ μέλη θα είναι δύο εκ των Ελένης – Παναγιώτας Λεβεντέλη, Αρετής Παπαθανασίου, Μαγδαληνής Καραγιάννη και Ευθυμίας Νικολάου.Την υπόθεση έστειλε στο Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος, με την πρόταση του οποίου επικυρώθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με πρόεδρο τον Κώστα Σταμαδιάνο, με το οποίο είχαν απαλλαγεί οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση για τρία κακουργήματα και παραπέμπονταν μόνον για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνα και για σύσταση συμμορίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...