ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Ο Παναθηναικός χωρίς δυσκολία ξεπέρασε με 102-87 το εμπόδιο της Γκραν ΚανάριαΑπό τη
Μαρία Τσίχλα

Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τους την ήττα από την Μπάγερν και χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία επικράτησαν 102-87 της Γκραν Κανάρια στο «Νίκος Γκάλης». 

Την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του «Τριφυλλιού» έκανε ο Παπαπέτρου, που είχε άξιους συμπαραστάτες του τους Λάνγκφορντ και Τόμας. Οι παίκτες του Πασκουάλ δεν μπήκαν καλά στον αγώνα, δίνοντας τη δυνατότητα στους Ισπανούς να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκόλλησε χάρη στους αιφνιδιασμούς, αλλά και στην ενέργεια του Παπαπέτρου που έδωσε ρυθμό στην ομάδα του (21-14 στο 10′). Στο δεύτερο δεκάλεπτο στο παιχνίδι μπήκε και ο Τόμας, ο οποίος βρήκε τον καλό εαυτό του και κατά συνέπεια το «Τριφύλλι» ανέβασε τη διαφορά (50-36 στο 20′). 

Η διακοπή του ημιχρόνου δεν επηρέασε τους «πρασίνους», οι οποίοι επέστρεψαν στο παρκέ συνεχίζοντας ακριβώς από εκεί που είχαν σταματήσει, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την ψαλίδα από τους αντιπάλους τους (74-55 στο 30′). Ο αγώνας είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα στο φινάλε του, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στις νίκες μετά το στραβοπάτημα κόντρα στην Μπάγερν.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιλένκο Τέπιτς έως το τέλος της σεζόν, λόγω του τραυματισμού του Τζαμάλ Τζόουνς.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 50-36, 74-55, 102-87.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Τόμας 12, Λάνγκφορντ 16, Παπαγιάννης 4, Λάσμε 5, Παπαπέτρου 15 (1), Παππάς 13, Γκιστ 9, Λεκαβίτσιους 16, Καλάθης 4, Αντετοκούνμπο 2, Μήτογλου 6.

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (Σάλβα Μαλντονάδο): Ολιβερ 3, Χάνα 12 (1), Ερικσον 15 (5), Μπάλβιν 4, Μπάεζ 7 (1), Πασέτσνικς 9 (1), Παουλί 5, Ραμπασέδα 2, Εβανς 15 (2), Στρόμπερι 2, Φίσερ 10, Τιλί 3.

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Παππά – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, είπα στην αστυνομία να κάνω μήνυση»

Η Χριστίνα Παππά αντιμετωπίζει απειλές από μία κοπέλα που βοήθησε και τη φιλοξένησε σε δωμάτιο που έχει στη Μύκονο.