Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Λερναία Υδρα!

Ηταν η σειρά του Χατζηθεοδωρίδη, που διατήρησε το αήττητο του ΠΑΟ κόντρα στον Πανιώνιο (1-0)Η αρμάδα του Δώνη μόνο λίγο καιρό ξαπόστασε και ξανά προς τη δόξα τράβηξε! Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, και διατήρησε το αήττητο, έχοντας πλέον απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια.

Με σουτ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ήταν ο χρυσός σκόρερ του «Τριφυλλιού» στο 72΄, εννιά λεπτά δηλαδή μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι «πράσινοι», που παρατάχθηκαν με 4-4-2 και Μακέντα, Καμπετσή (είχε δοκάρι στο 6΄), ήταν σε γενικές γραμμές ανώτεροι, αλλά δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των «κυανέρυθρων», που επέλεξε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Δώνη έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι μεγάλη ωριμότητα και χαρακτήρα νικητή, χορεύοντας στο τέλος υπό τους ρυθμούς των συνθημάτων 25.000 οπαδών. 

Τα τρία διαδοχικά ντέρμπι ενάντια στους βασικούς διεκδικητές του τίτλου (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός) που ακολουθούν για τον Παναθηναϊκό αποτελούν μεγάλη πρόκληση για όλους στο «Τριφύλλι». «Το περίμενα ότι θα φτάσουμε στο ντέρμπι αήττητοι. Το ότι είχαμε τη συγκυρία να μην έχουμε ντέρμπι αυτές τις επτά αγωνιστικές μάς έδωσε το πλεονέκτημα να διώξουμε το -6 και ψυχολογία για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτερη ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Δώνης, τονίζοντας για το ματς της 29ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ ίσως είναι η ομάδα με το καλύτερο υλικό και φαβορί για το πρωτάθλημα. Δεν φοβάμαι τους παίκτες μου στην ατμόσφαιρα της Τούμπας».

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Δώνης (77′ Τζανδάρης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (82′ Σέχου), Μπουζούκης, Καμπετσής (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89′ Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55′ Μανθάτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι.

—-

ΠΑΣάς στα Γιάννενα πρώτη φορά ο Παναιτωλικός

Εγραψε ιστορία ο Παναιτωλικός! Η ομάδα του Δέλλα επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και σημείωσε την πρώτη νίκη στην ιστορία της στους Ζωσιμάδες και παράλληλα την τρίτη συνεχόμενη στη Σούπερ Λίγκα. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «καναρινιών» ήταν ο Μάζουρεκ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (43΄, 95΄).

Ο Δέλλας έκανε εξαιρετικό κοουτσάρισμα, με τις αλλαγές να δίνουν φτερά στην ομάδα του, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα και μετράει πολύ βαθμολογικά. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο». Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και αν προσπαθούσαν, δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση, με τον Γιάννη Πετράκη να αναφέρει: «Παίζαμε έπειτα από καιρό στην έδρα μας και θέλαμε τους 3 βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε ευκαιρίες, χρειαζόμαστε βελτίωση».

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας (46΄ Αποστολόπουλος), Κακούμπα, Νικολιάς, Γιάκος, Κούζικ (60′ Βιντάλ), Κριζμάν, Ξύδας (68′ Αθανασιάδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ (79′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Αργκους (73′ Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68′ Μανά).

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...