Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Επαθε μπλακάουτ

Ο ΠΑΟΚ έχασε τη συγκέντρωσή του στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκε από τη Χαποέλ Χολόν με 72-68Από τη
Μαρία Τσίχλα

Αυτοκτόνησε στο Ισραήλ ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε μια ανάσα από την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκε με 72-68 από τη Χάποελ Χολόν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μεγάλο βράδυ βρέθηκε ο Γκος (25 π., 5 ριμπ.).

Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου στο ξεκίνημα του αγώνα δεν επέτρεψαν στους Ισραηλινούς να τρέξουν στο γήπεδο και αντιμετώπιζαν όλες τις επιθέσεις τους με σοβαρότητα, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ (18-25 στο 10΄). Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε, καθώς κράτησε χαμηλά στο σκορ μια άκρως επιθετική ομάδα (34-42 στο 20΄).

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ οι «ασπρόμαυροι» έχασαν τη συγκέντρωσή τους και ήταν άστοχοι, με τους γηπεδούχους να τρέχουν ένα σερί 9-0, παίρνοντας τα ηνία (49-47 στο 27΄). Οι Γκος και Μαργαρίτης όμως με τις… τρίποντες βόμβες τους έκαναν την ομάδα τους να… επιβιώσει (54-56 στο 30΄). Η τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να χάνουν εντελώς τη συγκέντρωσή τους, καταστρέφοντας ό,τι είχαν χτίσει με κόπο στα πρώτα 30 λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 34-42, 54-56, 72-68

ΧΑΠΟΕΛ ΧΟΛΟΝ (Νταν Σαμίρ): Ατκινς 6, Κλάιν 9 (1), Χαρούς, Ν. Τζόουνς 13 (2), Γουόλντεν 14 (1), Χάμπερ 12 (1), Σ. Τζόουνς 7, Πνίνι 9, Σιμχόν 2

ΠΑΟΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Αθηναίου 8 (1), Γκος 23 (4), Χάτσερ 7 (2), Μαργαρίτης 11 (1), Πόουπ 2, Χρυσικόπουλος 5 (1), Γκάρετ 2, Κόνιαρης 2, Μορέιρα, Σχίζας 2, Τέπιτς 5 (1), Ζάρας 1

—-

ΒΟΛΕΪ: Η ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.00, CS7) την BBSK Κωνσταντινούπολης στο Παλατάκι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

—-

ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

Με την ψυχολογία στα ύψη, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών θα παίξουν για ακόμα μία νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι», μετά τις διαδοχικές καλές εμφανίσεις τους, θα αναζητήσουν σήμερα (19.30, NS2) την πρώτη εντός έδρας νίκη τους κόντρα στην Μπάμπεργκ. 

Ο Λούκα Μπάνκι δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντούσαν Σάκοτα, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ απών θα είναι ο Καββαδάς. Ομως, στις επιλογές του έχει επιστρέψει ο Σαντ-Ρος, ο οποίος στον αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Προμηθέας Πατρών, με τον… αέρα του 2/2, με το οποίο ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, θα φιλοξενηθεί σήμερα (21.00, NS3) από την Μπαϊρόιτ στη Γερμανία, με στόχο ακόμα μια μεγάλη νίκη. 

Τέλος, ο Αρης, μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, θα τεστάρει τις δυνάμεις του στην Ουκρανία, καθώς σήμερα (19.00) θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο για τη δεύτερη αγωνιστική του Europe Cup.

—-

Απολαυστικός Γιάννης, καθάρισε τους Νικς

Αγριεμένος ξεκίνησε τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» πήρε από το χέρι τους Μπακς και τους οδήγησε στη νίκη με 124-113 κόντρα στους Νικς.

Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι ήταν απολαυστικός και τελείωσε τον αγώνα του με 31 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κοψίματα σε 37 λεπτά συμμετοχής. Αυτή ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ξεπέρασε τους 30 πόντους, ενώ και στους τρεις πρώτους αγώνες της ομάδας του έχει κάνει νταμπλ νταμπλ. Βέβαια, εκτός από την απόδοση του εντός παρκέ, ο Αντετοκούνμπο έχει αναλάβει και να ανεβάζει την ψυχολογία των συμπαικτών του, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στους Νικς, τους είπε: «Πάμε για μεγάλη νίκη. Η λίγκα έχει αρχίσει να μας προσέχει. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή».

Αντίθετα, η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος μέχρι στιγμής αγνοεί τη νίκη. Οι Λέικερς ηττήθηκαν και από τους Σπερς 143-142 (στην παράταση), με τον «βασιλιά» να αστοχεί σε δύο βολές με το σκορ στο 142-141, ενώ λίγο αργότερα (143-142) αστόχησε σε σουτ που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

—-

Αγώνας δρόμου του Λοτζέσκι για Ζαλγκίρις

Θα το παλέψει για τη Ζαλγκίρις ο Λοτζέσκι! Ο Παναθηναϊκός άρχισε χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής κόντρα στη Ζαλγκίρις, με τον Ματ Λοτζέσκι να παραμένει εκτός προπόνησης λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Βέβαια, ο 33χρονος Αμερικανός θα παλέψει μέχρι τέλους, ώστε να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που υπάρχουν προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γιασικεβίτσιους.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν θέσει ως στόχο τους την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες. Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν ότι ο αγώνας κόντρα στον Αρη για την 4η αγωνιστική της Α1 θα γίνει τελικά τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 17.00.

Τέλος, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει σήμερα (19.00) στο κλειστό της Χαλκίδας τη Φενερμπαχτσέ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...