Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους «μπέμπηδες» του ΠΑΟ που καλούνται να δείξουν ότι αντέχουν την πίεση της ΤούμπαςΗ πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα, σε ένα ματς που πριν από λίγους μήνες κανένας δεν θα θεωρούσε ντέρμπι. Στον ΠΑΟΚ το χαστούκι από τη Βίντι ταρακούνησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να διαγράψουν την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, παίρνοντας τη νίκη με πειστική εμφάνιση επί του Παναθηναϊκού απόψε (21.30, NS1) στην Τούμπα, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τις προηγούμενες ημέρες ο κόουτς του «Δικεφάλου» προσπάθησε να δώσει σε όλους να καταλάβουν τον βαθμό της δυσκολίας που έχει αυτό το ντέρμπι. «Ειδικά στο πρωτάθλημα απαγορεύονται τα λάθη. Απαγορεύεται να χαλαρώνουμε ή να υποτιμάμε τον αντίπαλο» τους τόνισε ο Λουτσέσκου συμπληρώνοντας: «Προσοχή, λοιπόν, γιατί παίζουμε με έναν πολύ καλά οργανωμένο αντίπαλο, με παίκτες νεαρούς, ταλαντούχους, που αποδεικνύουν ότι δεν είναι τυχαία η πορεία τους μέχρι τώρα. Δείτε τον Παναθηναϊκό ως ανταγωνιστή μας στο πρωτάθλημα και σκεφτείτε ότι για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη».

Στον Παναθηναϊκό δίχως φόβο, με πάθος και τον Αντονι Μουνιέ στην αποστολή θα αγωνιστούν σήμερα οι «πράσινοι» στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Γιώργος Δώνης, ο Διούδης θα βρεθεί στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα της οποίας θα είναι οι Κουλιμπαλί και Ινσούα. 

Οσον αφορά τη μεσαία γραμμή, οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι στον άξονα, με τον Χατζηθεοδωρίδη -όπως όλα δείχνουν- να τους πλαισιώνει, ενώ οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μακέντα θα είναι στην επίθεση. «Εχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών, έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στα μεγάλα παιχνίδια. Πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και θα δώσουμε το 100%» δήλωσε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Στο μεταξύ, η Κ15 του Παναθηναϊκού πανηγύρισε σπουδαία νίκη στου Ρέντη, επικρατώντας με 4-1 του Ολυμπιακού και κάνοντας το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...