Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Μελισσανίδης: «Ο Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε…»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την ονομαστική του εορτή.Χαρακτηριστική ήταν και η τοποθέτησή του για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για την οποία τόνισε: «Θρησκευτικά ξέρετε; Ε, να ξέρετε πως ο Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε»! Επίσης, μίλησε για το θέμα του γηπέδου, ήταν κατηγορηματικός ότι η ΑΕΚ θα μπει στην ιστορική έδρα της μέσα στο 2020 και τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ θα πάνε γι’ αυτόν τον σκοπό ή για μεταγραφές.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε για το γήπεδο: «Θα μπούμε μέσα στο 2020. Πάμε καλά το χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε τώρα την υπογειοποίηση, αλλά εμείς προχωράμε κανονικά. Θα βάλω εγώ 15 με 20.000.000 ευρώ, 5.000.000 ευρώ θα δώσουν ο Παππάς, ο Πόλυς και κάποιοι φίλοι. 

Εχουμε ακόμη 20.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής. Θα δούμε και το θέμα του ονόματος. Μιλάω για να το πάρει μεγάλη εταιρία για 10 χρόνια και να καλύψουμε από εκεί τα υπόλοιπα χρήματα που χρειάζονται. Αν δεν τα βρούμε και χρειαστεί δάνειο, να ξέρετε θα εγγυηθώ προσωπικά. Δεν θα χρωστά η ΑΕΚ σε κανέναν και τίποτα. 

Δεν θα κάνουμε όπως άλλοι γήπεδα που ακόμη χρωστάνε, είχαν πουλήσει το μισό. Το γήπεδο θα μείνει για πάντα στην ΑΕΚ. Θα ανήκει στην Ερασιτεχνική και απλά θα παίζει εκεί η ΠΑΕ για 49 χρόνια. Να είμαστε καλυμμένοι σε όλα. Και θα είμαστε. Το γήπεδο θα είναι τεράστιο έργο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Γι’ αυτό μπήκα ξανά στην ΑΕΚ. Θα φέρνει έσοδα κάθε χρόνο τουλάχιστον 6.000.000 ευρώ. Τα δύο μουσεία της ΑΕΚ θα είναι κορυφαία. Θα πάθετε πλάκα. Και καθημερινά, εκτός από αγώνες, θα έχει χρήση το γήπεδο». 

Γα τον Χριστοδουλόπουλο τόνισε: «Αν δεν δικαιωθούμε στο Διαιτητικό, τελείωσε η ιστορία. Θα κλείσει εκεί. Εμείς παίρνουμε κάποιους παίκτες μέτριους και έχουμε τον τρόπο να τους κάνουμε πολύ καλούς. Μετά τους παίρνουν κάποιες ομάδες και παίζουν όπως… βλέπετε. Να ρωτήσω κάτι; Θρησκευτικά ξέρετε; Ε, να ξέρετε πως ο Λάζαρος μια φορά αναστήθηκε».

Γιώργος Σηφάκης

—-

Αλήθειες που δεν αρέσουν

Σχολιάζει
O Γιώργος Σηφάκης

Οι δηλώσεις Μελισσανίδη, νομίζουμε, επισκίασαν τα πάντα στο ποδόσφαιρό μας το Σαββατοκύριακο. Εστω κι αν υπάρχουν δύο ντέρμπι. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είπε πράγματα πολύ σημαντικά για τη λειτουργία μιας ομάδας και τα πράγματα αυτά τα είπε με το όνομά τους, χωρίς να λαϊκίσει για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας. Είπε αλήθειες για το παρελθόν και το μέλλον της Ενωσης. Ή, καλύτερα, είπε πράγματα που είναι αναγκαία να γίνουν σε όλες τις ομάδες, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και όχι να περιμένουν την όρεξη κάθε επενδυτή, πότε και αν βάλει χρήματα.

Το ουσιαστικό για τον αεκτζή είναι ότι το όνειρο του γηπέδου θα γίνει πραγματικότητα και ήταν κατηγορηματικός ότι η ΑΕΚ θα μπει στην ιστορική έδρα της μέσα στο 2020, τονίζοντας ότι η «Αγια-Σοφιά» θα είναι τεράστιο έργο και ότι αυτός ήταν ο βασικός στόχος του για την επιστροφή του στον σύλλογο. 

Μάλιστα, για να διαλύσει τις φήμες για τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν απόλυτος: «Είναι χρήματα που κέρδισε η ΑΕΚ και θα πάνε στην ΑΕΚ. Μπορεί και να τα χρησιμοποιήσουμε για μεταγραφές το επόμενο διάστημα ή για το γήπεδο. Θα δούμε ανάλογα και θα κινηθούμε. Αν με ρωτάτε, πάντως, εγώ θα τα έβαζα στο γήπεδο. Να τα πάρω εγώ και να βάλω τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ στην τσέπη μου; (γέλια…) Λέγεται τέτοιο πράγμα; (γέλια). Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Ευτυχώς η ζωή μού τα έφερε έτσι και δεν έχω ανάγκη από χρήματα. Εχω αρκετά».

Μόνο άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τον Μελισσανίδη μπορεί να λένε ότι θα πάρει λεφτά από την ΑΕΚ. Ο Μελισσανίδης είναι Πόντιος. Η ΑΕΚ είναι, μετά τον γιο του, η δεύτερη αγάπη του και το γήπεδο η υστεροφημία του. Και επειδή αγαπάει την ΑΕΚ, τα έσοδά της δεν τα σκορπάει. Το γήπεδο είναι ιερός σκοπός, όπως και το να μη βρεθεί η «Ενωση» ποτέ ξανά στη Γ’ Εθνική. Αυτά για τον Μελισσανίδη είναι αδιαπραγμάτευτα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...