Γιατί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα φορούν την ίδια φανέλα στο ντέρμπι του Σαββάτου; Η απάντηση στο βίντεο

Το σκορ δεν είναι αρκετό για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το αποτέλεσμα θα κριθεί και σε μέτρα, γιατί όσο περισσότερο τρέξουν οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά τους στα παιδιά.

Φορώντας τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θέλουν να γράψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου για να συνεισφέρουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Όσο θα τρέχουν στη διάρκεια του αγώνα, θα καταγράφεται η απόσταση που θα διανύει κάθε ποδοσφαιριστής, από το επίσημο σύστημα μέτρησης των ομάδων (GPS αισθητήρες). Στη λήξη της αναμέτρησης, το σύνολο των μέτρων που θα έχει καταγραφεί από όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, θα μετατραπεί από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Για κάθε 10 μέτρα ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 3 ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στη συνολική συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς».  Στα matrix του ΟΑΚΑ οι θεατές θα βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την απόσταση που έχουν διανύσει οι παίκτες και τα χρήματα στα οποία αντιστοιχεί.

Δείτε το βίντεο:

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.