Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Με Λάζαρο οδηγό

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τη Λουκέρνη και μέσα στο σπίτι της (1-3)! Δύο γκολ πέτυχε ο φορτσάτος ΧριστοδουλόπουλοςΗταν Θρύλος και στην Ελβετία. Σοβαρός και μ’ έναν «διαολεμένο» Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός επικράτησε και εκτός έδρας της Λουκέρνης με 3-1 και σε συνδυασμό με το 4-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκρίθηκε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου και θα αντιμετωπίσει την αγγλική Μπέρνλι (1-0 την τουρκική Μπασάκσεχιρ στην παράταση). 

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετώπισαν σε κανένα σημείο το παιχνίδι ως αγγαρεία και, παρότι οι Ελβετοί μπήκαν με στόχο το γρήγορο γκολ, η πρώτη σπουδαία φάση ήρθε από τους Πειραιώτες με τον Φορτούνη (δοκάρι στο 8′).

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Βέιλερ προσπαθούσαν ν’ απειλήσουν την εστία του Γιαννιώτη μόνο με σέντρες προς τον φορ της ομάδας Σιρπφ, τις οποίες «καθάριζε» με χαρακτηριστική άνεση ο Βούκοβιτς. Τελικά το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό (23′) έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Ποντένσε και Ελαμπντελαουί, με τον Νορβηγό να βγάζει σέντρα από τα δεξιά για τον Χριστοδουλόπουλο και εκείνος με καρφωτή κεφαλιά να δημιουργεί σκορ (1-0).

Ο Ολυμπιακός χτύπησε εκ νέου στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά (2-0) πάλι με τον Χριστοδουλόπουλο (59′) έπειτα από ασίστ του Μιράντα με το κεφάλι και στη συνέχεια με τους Φετφατζίδη και Ποντένσε να κρύβουν την μπάλα και τον Γκερέρο να την εμφανίζει (3-0) στα δίχτυα των αντιπάλων (68′). Το μόνο που κατάφερε η Λουκέρνη ήταν να μειώσει (3-1) με τον Ντεμασάι (82′), με τους «ερυθρολεύκους» να βάζουν πλώρη για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τέλος, την πρόκριση πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας επικρατώντας με 5-0 στην Κύπρο (7-0 συνολικό σκορ) της αυστριακής Στουρμ Γκρατς, ενώ και ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 3-1 τη Χάποελ Μπερ Σεβά (2-2 ο πρώτος αγώνας στο Ισραήλ). Πρόκριση και για τον Απόλλωνα Λεμεσού επί της Δυναμό Μπρεστ.

Διαιτητής: Κιρίλ Λεβνίκοβ (Ρωσία).

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρένε Βέιλερ): Σάλβι, Αλβες, Γκρέθερ, Σουλζ, Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια (81′ Ντεμασάι), Σνόιλι (66′ Βολφ), Ούγκρινιτς (66′ Βάργκας), Σιρπφ, Ελέκε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Καμαρά (71′ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (63′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος, Γκερέιρο (70′ Ανσαριφάρντ).

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...