Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο Άκης ο Μπούκλας, η Φιλίτσα η «μεταφράστρια» και ο Αμρ Ουάρντα που ζήλεψε τον Ογκουνσότο!

Ποιος Ογκουνσότο και ποιος αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού; Ο Αμρ Ουάρντα έδωσε ανεπανάληπτο σόου μπροστά στην κάμερα του Volos TV μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Βόλου με τη συμπολίτισσα Νίκη! Αυτό δεν ήταν συνέντευξη! Ηταν ένα έπος χαμένο στη μετάφραση, με κάποιους να προσπαθούν να μιλήσουν αγγλικά, ελληνικά και αγγλοελληνικά!

Οι πρωταγωνιστές του έπους ήταν ο Ακης ο Μπούκλας (όχι, δεν πρόκειται για πρωταγωνιστή σε σκετς των «Αμάν», αλλά για συνάδελφο δημοσιογράφο), η Φιλίτσα η… μεταφράστρια και, φυσικά, ο Αιγύπτιος σταρ των Βολιωτών! Το σόου άρχισε μετά το τέλος του αγώνα, όπου στο κέντρο του γηπέδου στήθηκαν ο δημοσιογράφος του Volos TV, η παρουσιάστρια του Volos TV Φιλίτσα Ντίκα και ο Ουάρντα για να του πάρουν συνέντευξη! Με το που πήγε ο Ακης Μπούκλας να κάνει την πρώτη ερώτηση (για το πώς είδε την πρώτη του εμφάνιση) ο Ουάρντα ζητά από τη Φιλίτσα να μεταφράσει λέγοντάς της στα αγγλικά «translate», αλλά εκείνη με έναν μορφασμό τού δίνει να καταλάβει πως τα αγγλικά της δεν είναι και το δυνατό της ατού.

Τότε ο Ουάρντα αποφασίζει να κάνει παιχνίδι μόνος του, θυμίζοντας με τα ελληνικά του και κάτι από τον Ογκουνσότο: «Εεε, εγώ δεν καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά ευχαριστώ. Κι εγώ πολύ χαρούμενος γιατί εγώ τώρα Βόλος. Καλή ομάδα, ωραία κόσμος, ωραία πόλη και μακάρι… Ι do my best in the team, γιατί έχει καλή ομάδα, καλοί άνθρωπος, good president. Πολύ καλός πρόεδρος» ξεστόμισε ο Αιγύπτιος.

Η Φιλίτσα αποφασίζει να παίξει πιο επιθετικά και τον ρωτά με αυτοπεποίθηση στα ελληνικά για την πρώτη του εντύπωση για την ομάδα. «Τι;» ξεστομίζει εμβρόντητος ο Ουάρντα και ζητά με νεύμα από την Ντίκα να του κάνει την ερώτηση στα αγγλικά, αλλά «μούγκα» εκείνη, με τον Μπούκλα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στα αγγλικά: «Say something form the team» (σ.σ.: προφανώς «for» ήθελε να πει, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα)!

Ο 27χρονος σταρ της ομάδας, αφού υποστήριξε ότι ονειρεύεται Γιουρόπα Λιγκ με τον Βόλο, συνέχισε να απαντά με μια μείξη ακατάληπτων ελληνικών και αγγλικών, «προπονητής καλό παιδί, family εκεί, έντεκα εκεί no problem», ενώ το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Άκης Μπούκλας προσπάθησε να υποβάλει ένα ερώτημα στα αγγλικά «εεε, volos city», με τον Ουάρντα να πετά την ατάκα «πολύ ωραία αγγλικά» και όλοι να ξεσπούν σε γέλια. Και αφού κύλησαν όλα… καλά, ο δημοσιογράφος πετά το αγγλικό του ξανά «thank very much, my friend», για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον Αιγύπτιο «τώρα καταλαβαίνεις αγγλικά», ρίχνοντας και το βλέφαρό του στη Φιλίτσα (η οποία, όπως μάθαμε προσφάτως, έγινε και μανούλα), λέγοντας πως είναι όμορφη!

φ2 αυτη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...