Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

Η ΑΕΚ έβαλε 4 γκολ αλλά τα χρειάστηκε κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Έβαλε γκολάρες, καρδιοχτύπησε από την τραγική άμυνά της και τελικά η ΑΕΚ κατάφερε να κερδίσει στη Ριζούπολη, σε ένα απίθανο παιχνίδι με 4-3, τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Σε ματς «θρίλερ», το οποίο κράτησε τους πάντες σε αγωνία μέχρι το 90′ + 7′, η «Ένωση» επικράτησε με 4-3 του Απόλλωνα, ο οποίος μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Μπαξεβανίδη και απείλησε με ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν και τους… έσωσε σωστά το VAR. H ΑΕΚ ήθελε μόνο νίκη στη Ριζούπολη έπειτα από το ταραχώδες διάστημα που προηγήθηκε και εν όψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η «Ένωση» ήταν αποτελεσματική και από το πρώτο μέρος έβαλε τις βάσεις της νίκης με τα δύο γκολ του Ανσαριφάρντ (6′ και 25′) και το εξαιρετικό τέρμα του Γκαρσία (19′), με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο Φερνάντεθ (8′) είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Απόλλωνα, σε μία φάση όπου η κιτρινόμαυρη άμυνα εμφάνισε τη συνηθισμένη της αστάθεια. Η ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ παρέμενε προβληματική, ο Απόλλωνας μπήκε ξανά στο ματς με τέρμα του Τσαμπούρη στο 66′, αλλά ο Ολιβέιρα έκανε το 2-4 στο 88′, και έδειξε να κλειδώνει το ματς.

Ωστόσο, η άμυνα παρέμενε… ελβετικό τυρί και στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας πήγε να πάρει ακόμα και τον βαθμό! Ο Μπεξεβανίδης έκανε το 3-4 στο 94′ και ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παουλίνιο, το οποίο, ωστόσο, δεν εκτελέστηκε ποτέ (και σωστά) για οφσάιντ του Μουνιέ, που υποδείχθηκε μέσω VAR, με την «Ενωση» να φεύγει με ένα πολύ αγχωτικό διπλό από τη Ριζούπολη (3-4).

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Χουχούμης (46′ Τσιλούλης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Τσαμπούρης (70′ Μπρούσιτς), Σλίβκα, Κιτόκο (70′ Ντάουντα), Κολ, Φερνάντεθ (80′ Μουνιέ), Ιωαννίδης (90′ Καραγκούνης).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μιτάι (81′ Ινσούα), Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Σιμόες (68′ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Μάνταλος (68′ Κρίστιτσιτς), Λιβάια, Γκαρσία (46′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (68′ Ολιβέιρα).

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα