Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Ώρα πρόκρισης απόψε για τον Ολυμπιακό με τη Μακάμπι Χάιφα

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και δύο προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός. Στις 22:00 υποδέχεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μακάμπι Χάιφα και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ, αλλά ισοφαρίστηκε 1-1 από ένα τυχερό γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε στα Κύπελλα Ευρώπης κι έτσι ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει απόψε για να πάρει την πρόκριση.

Σφραγίζει και τυπικά το εισιτήριο ο Άρης

Σήμερα αγωνίζεται και ο Άρης στο Conference League κόντρα στη Γκόμελ από τη Λευκορωσία. Έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση, μετά την άνετη νίκη του με 5-1 στο πρώτο ματς. Και η σημερινή ρεβάνς γίνεται στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτή τη φορά χωρίς φιλάθλους.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους αγώνες Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα και Γκόμελ-Άρης, αλλά και για όλα τα παιχνίδια της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League και του Conference League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα προκριθεί, τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι), το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Οι προσφορές του Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στους σημερινούς αγώνες Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα και Γκόμελ-Άρης, καθώς και στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι, την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια προσφέρεται και η προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία επίσης ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν από τώρα και σε μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για την Premier League η οποία ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Προσφέρονται επιλογές μεταξύ άλλων, για τον νικητή της Premier League, τον τερματισμό στις πρώτες δύο, τέσσερις, έξι και δέκα θέσεις, τον υποβιβασμό, την ομάδα που θα τερματίσει την τελευταία θέση, την κορυφαία ομάδα του Λονδίνου, την κορυφαία ομάδα στα Βορειοδυτικά, την κορυφαία ομάδα στα Μίντιλαντς, την καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα, τον νικητή χωρίς τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ.

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται ακόμα για τα μεγάλα αστέρια της Premier League, για τα συνολικά γκολ των Έρλινγκ Χάαλαντ, Ντάργουιν Νούνιες, Ραχίμ Στέρλινγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Ρισάρλισον, Ντιόγκο Ζότα και Χάρι Κέιν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...