Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Live stream παιχνίδι – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το live στοίχημα

Οι πιο παλιοί σίγουρα θα θυμάστε πώς παίζαμε στοίχημα πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια. Κανονίζαμε πρωί Σαββάτου ή Κυριακής να πάμε σε ένα προποτζίδικο, να πάρουμε την εφημερίδα με τα προγνωστικά, να μελετήσουμε με ευλάβεια την στήλη, να πάρουμε το κουπόνι και να ποντάρουμε τις προβλέψεις μας. Αν και για εμάς τους ρομαντικούς αυτό το στοίχημα μας λείπει, η τεχνολογία τρέχει «με χίλια» και έχει εδώ και πολλά χρόνια που οι περισσότεροι παίκτες παίζουν πλέον  σε live στοίχημα τις αγαπημένες τους ομάδες. Αν θέλετε να μάθετε και εσείς πώς να ξεκινήσετε να παίζετε σε live stream τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν στοιχηματικά, συνεχίστε να διαβάζετε και θα το δούμε μαζί πιο αναλυτικά.

Η επιλογή της σωστής στοιχηματικής εταιρείας

Πάμε τώρα στο πιο σημαντικό βήμα για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία live stream παιχνιδιού, που δεν είναι άλλη από την επιλογή της στοιχηματικής που θα ταιριάζει στις παικτικές σας ανάγκες. Το νούμερο ένα λάθος που κάνουν πολλοί παίκτες είναι να ‘θαμπώνονται’ από φαινομενικά ‘πλούσιες’ προσφορές και μπόνους (κυρίως καλωσορίσματος). Έτσι, καταλήγουν να επιλέγουν ‘ύποπτες’ στοιχηματικές ή οποίες μπορούν πολύ εύκολα είτε να μην πληρώσουν ποτέ αυτά τα ‘μπόνους’ ή ακόμα χειρότερα, να αποκτήσουν πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Όταν επιλέγεται μια στοιχηματική, θα πρέπει να είναι πάνω από όλα νόμιμη και αξιόπιστη. Για να συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να έχει άδεια από την ελληνική Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων). Πολύ εύκολα μπορείτε να τις βρείτε από διάφορα αθλητικά site, όπως η Betopolis, που εκτός από στοιχηματικές συμβουλές και προγνωστικά, προσφέρουν και λίστα με τις νόμιμα αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρείες, για στοίχημα χωρίς έγνοιες ή δεύτερες σκέψεις.

Οι επιλογές είναι αρκετές και ο γενικός κανόνας είναι ο εξής: Αν δείτε διαφήμιση στην τηλεόραση ή σε ένα άλλο μεγάλο μέσο, όπως το ραδιόφωνο, που να αναφέρεται κάποια στοιχηματική, 99% πρόκειται για μια αξιόπιστη στοιχηματική. Πολύ δύσκολα (ως και ποτέ) ένα μεγάλο μέσο θα διακινδυνέψει να διαφημίσει έναν επικίνδυνο ιστότοπο στον κόσμο.

Διαχείριση budget και υπεύθυνος στοιχηματισμός

Ενώ το παιχνίδι live stream είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και μας προσφέρει ώρες διασκέδασης, θα πρέπει και αυτό, όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή, να γίνεται με μέτρο. Σε αντίθεση με το κλασικό στοίχημα, το live stream προσφέρει στοιχηματικές επιλογές καθόλη την διάρκεια ενός αγώνα, με αποτέλεσμα να μπορείτε εύκολα να χάσετε το μέτρο.

2 1

Επομένως, θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για live streaming παιχνίδι, και ειδικά αν είστε αρχάριος, θα πρέπει να προνοήσετε για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αρχικά, θα πρέπει να διαχωρίσετε από την αρχή τα χρήματα τα οποία θα διαθέσετε για παιχνίδι, από αυτά που χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητά σας. Μια πολύ καλή επιλογή είναι να αποφασίσετε εκ των προτέρων πόσα χρήματα θα παίξετε για ένα χρονικό διάστημα (π.χ. για ένα μήνα). Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να μένετε σε πρόγραμμα και να μην υπερβαίνετε το όριο. Κάτι άλλο που κάνουν αρκετοί παίκτες, είναι να σημειώνουν τα ποσά που παίζουν, ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έτσι, μπορούν να δουν την πορεία των ποσών που στοιχηματίζουν και να λαμβάνουν αποφάσεις όταν τα πράγματα παρεκκλίνουν από το πρόγραμμα.

Αν πάλι δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για να καταγράφετε την πορεία σας, μπορεί να το κάνει η στοιχηματική για εσάς. Όλα τα καζίνο με άδεια από την Ε.Ε.Ε.Π. προωθούν το Υπεύθυνο Παιχνίδι και προσφέρουν στους παίκτες πολύτιμα εργαλεία όπως ο αυτοαποκλεισμός. Πιο συγκεκριμένα, εσείς θέτετε ένα όριο στοιχήματος, για παράδειγμα 50€ την εβδομάδα. Μόλις τα παίξετε, τότε η λειτουργία θα ενεργοποιηθεί και θα αποκλειστείτε από την πρόσβαση στο παιχνίδι μέχρι να έρθει η επόμενη εβδομάδα. Το καλύτερο εδώ είναι ότι δεν μπορεί ο παίκτης να αναιρέσει εκ των υστέρων την λειτουργία, και έτσι θέλοντας και μη, μένει τηρεί το όριο που ο ίδιος έχει θέσει.

Το live streaming – Τι θα πρέπει να θυμάστε;

Πριν σας αφήσουμε, καλό είναι να σας αναφέρουμε μερικές τελευταίες συμβουλές. Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που ασχολείστε με τον live streaming, καλό θα ήταν να παραμείνετε πιστοί σε ένα μόνο άθλημα, στο οποίο θα έχετε μια εμπειρία, θα γνωρίζετε τους κανόνες, τις ομάδες και γενικά δε θα σας δυσκολέψει στην μετάβαση. Επίσης, τα μπόνους που προσφέρει η κάθε στοιχηματική είναι πολύ χρήσιμα και δε θα πρέπει να μην τα εκμεταλλεύεστε. Μάθετε να τα χρησιμοποιείτε και επωφεληθείτε από την χρήση τους. Τέλος, μην ξεχνάτε να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν το live streaming. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τι μπορείτε να εξαργυρώσετε, ποιες είναι οι απαιτήσεις στοιχηματισμού των μπόνους καθώς και οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμών.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας, και θα έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...