Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Ποια είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro του 2024;

Το Euro αποτελεί ίσως το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στη γηραιά ήπειρο. Ο λόγος πίσω από αυτό, είναι επειδή τίποτα δε δίνει στο φίλαθλο κοινό τόση χαρά και συγκίνηση όσο η κατάκτηση μιας τέτοιας διοργάνωσης. Επί πρόσθετα, στο Euro, οι φίλαθλοι έχουν τη ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικές αναμετρήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν πάθος, ένταση αλλά και πολύ ταλέντο.

Μέσα από το παρακάτω άρθρο, θα αναφερθούμε στα 4 μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024. Ενδεικτικά, η καλυτερη στοιχηματικη εταιρεια στην ελλαδα, δίνει ως φαβορί την ομάδα της Αγγλίας. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή, φτάνοντας σταδιακά στην ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Πορτογαλία

Η εθνική ομάδα της Πορτογαλίας κατέκτησε το 2016 τη διοργάνωση και ευελπιστεί να το πετύχει και φέτος. Μάλιστα, έχει και αρκετούς λόγους να το πιστεύει, αφού διαθέτει και φέτος ένα εντυπωσιακό ρόστερ με ονόματα που πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ενδεικτικά, ο Ζοάο Φέλιξ και ο Μπρούνο Φερνάντες είναι τα δύο πιο τρανταχτά ονόματα στη σύνθεση της Πορτογαλίας.

Γερμανία

Δεν υπάρχει συζήτηση για τις δυνατότερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης, χωρίς να περιλαμβάνει στο ντιμπέιτ και την εθνική Γερμανίας. Το γερμανικό ρόστερ είναι ξανά γεμάτο με μεγάλα ονόματα και συνδυάζει έμπειρους παίκτες, όπως ο Ρούντιγκερ της Ρεάλ, αλλά και πιο νέους όπως ο Χάβερτς που αγωνίζεται για την Άρσεναλ. Η Γερμανία, θα συναντήσει στον πρώτο όμιλο του Euro την Ελβετία, τη Σκωτία και την Ουγγαρία και αναμένεται να προκριθεί εύκολα. Τα δύσκολα όμως θα ξεκινήσουν αργότερα, αφού στη συνέχεια της διοργάνωσης θα συναντήσει σίγουρα πιο ποιοτικές ομάδες.

Γαλλία

Η Γαλλία είναι η πιο πετυχημένη εθνική ομάδα των τελευταίων ετών, αφού το 2018 κατέκτησε το παγκόσμιο και το 2022 έφτασε μία ανάσα από την εκ νέου κατάκτησή του. Στο προηγούμενο Euro, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ελβετία χάνοντας στα πέναλτι. Παρόλα αυτά, η ομάδα είναι και φέτος γεμάτη με τεράστια ονόματα σε όλες τις θέσεις γεγονός που τρομοκρατεί τις αντίπαλες ομάδες.

Αγγλία

Η επιλογή της Αγγλίας ως φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024, δεν αποτελεί έκπληξη. Οι Άγγλοι έφτασαν το 2021 μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι, μέσα στο Λονδίνο. Παρόλα αυτά, το ταλαντούχο αλλά ταυτόχρονα άπειρο ρόστερ του Σάουθγκέιτ, μεγάλωσε και πλέον είναι έτοιμο για να φτάσει στην επιτυχία. Επί πρόσθετα, εκτός από την απόκτηση εμπειρίας, οι Άγγλοι πλέον είναι δεμένοι και ως ομάδα, αφού η συγκεκριμένη φουρνιά παίζει μαζί ποδόσφαιρο στην εθνική από το παγκόσμιο του 2018 και μετά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...