Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ: «Είχα πιστέψει ότι μπορώ να κατακτήσω ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο, ήταν μια συνολική επιβράβευση»

Λίγο μετά τη σπουδαία κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα, ο ΟΠΑΠ Champion Απόστολος Χρήστου μίλησε αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για την πορεία του μέχρι να φτάσει στην παγκόσμια ελίτ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μαζί με τον μικρότερο αδερφό του, Γιάννη, ο 27χρονος πρωταθλητής θυμήθηκε την πρώτη του, ιδιαίτερη επαφή με τις πισίνες και περιέγραψε τα συναισθήματά του μετά την παγκόσμια διάκριση. Μίλησε, επίσης, για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το προσεχές καλοκαίρι, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει από τον ΟΠΑΠ μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions.

Εξίσου σημαντική είναι η στήριξη που λαμβάνει ο Απόστολος και από την οικογένειά του, η οποία είχε αναγνωρίσει από πολύ νεαρή ηλικία το ταλέντο του, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Χρήστου. Εξέφρασε την περηφάνεια που αισθάνεται για τον αδερφό του, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε και σε ένα διασκεδαστικό…τεστ για το πόσο καλά τον γνωρίζει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.




Μποζουκια Αθηνα