Σάββατο, 14 Ιουνίου, 2025

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα...

Από το αυτί και στον γιατρό η Λένια Ραζή

Μια αποκάλυψη έκανε η Λένια Ραζή για το πρόβλημα...

Έντονο παρασκήνιο πριν από τις αποφάσεις για το «αύριο» των stars παρουσιαστών...

Το έλα να δεις γίνεται αυτή την περίοδο στο...

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Έχει μοναξιά η μητρότητα. Είναι πολύ δύσκολο»

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Σε 353 ημέρες, ο ΟΣΦΠ κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκό (Κόνφερενς Λιγκ)!

Ιστορικό νταμπλ

Συλλέκτης τροπαίων! Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον ΟΦΗ, σηκώνοντας το 29ο Κύπελλο της ιστορίας του και το 19ο νταμπλ. Ηταν ο επίλογος μιας ονειρεμένης χρονιάς για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στην κατάκτηση πρωταθλήματος, Kυπέλλου και ευρωπαϊκού (Κόνφερενς Λιγκ) σε διάστημα 353 ημερών!

  • Από τον Χάρη Δάντση

«Ποτέ δεν περίμενα τι θα γινόταν στον Ολυμπιακό όταν ήρθα στην ομάδα. Πέρυσι κερδίσαμε ένα ευρωπαϊκό για πρώτη φορά στην ιστορία μας, φέτος, στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, το πρωτάθλημα και το Kύπελλο, και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό. Εχουμε ίσως ένα παράπονο με την πορεία μας στην Ευρώπη, γιατί μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω» τόνισε ο «στρατηγός» των «ερυθρολεύκων» μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, που κράτησε το σύνολό του σε εγρήγορση, παρότι είχε κατακτήσει καιρό πριν το (48ο) πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την αποθέωση εντός και εκτός των τειχών.

«Ο Μεντιλίμπαρ βασιλεύει στην Ελλάδα» ήταν ένα από τα αποθεωτικά σχόλια των ισπανικών ΜΜΕ για τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος μπροστά του έχει την πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, που δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Το επόμενό μας project ξέρουμε πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι. Δουλειά μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε εδώ για να τα καταφέρουμε, και φυσικά χωρίς να αφήνουμε στην άκρη το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα τη νέα χρονιά» τονίζει ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Ρεμί Καμπελά, που αποχαιρέτησε τη Λιλ με μαγικό τρόπο, σκοράροντας με τακουνάκι, αναμένεται να υπογράψει τις επόμενες ώρες το συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει με τους νταμπλούχους, ενώ οι Μπιανκόν και Γκαρθία έχουν συμφωνήσει για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι Πάλμα και Στάμενιτς αποχωρούν, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον των Κάρμο και Βέλντε. Προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη εξτρέμ πρώτης γραμμής και «κόφτη», ενώ εξετάζεται και ποιοτική αναβάθμιση σε κάποιες θέσεις, κυρίως στην άμυνα. Εξυπακούεται πως, αν υπάρξει κάποια (μεγάλη) πώληση, όπως του Κωστούλα, που έχει ζήτηση και οι προτάσεις μπορούν να φτάσουν έως και τα 40.000.000 ευρώ, θα καλυφθεί οποιοδήποτε κενό δημιουργηθεί. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν κάποιο σημαντικό στέλεχος, από τη στιγμή που η νέα σεζόν θα τους βρει στα… αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλοκαίρι θα είναι «καυτό», αλλά και ήσυχο ύστερα από πολλά χρόνια, από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν προκριματικά στο πρόγραμμα.

Γκαγκάτσης: «Οι δεσμεύσεις μας για τον τελικό έγιναν πράξη»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεξήχθη ύστερα από πολλά χρόνια με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, χωρίς μάλιστα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης με δήλωσή του ανέφερε: «Οι δεσμεύσεις μας για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2025 έγιναν πράξη στο ακέραιο. Διοργανώσαμε έναν αγώνα στο γήπεδο και την ημέρα που ανακοινώσαμε πριν από δέκα μήνες, με φιλάθλους στις εξέδρες και με άριστη συνεργασία από τον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό, τις διοικήσεις των οποίων οφείλω να ευχαριστήσω και πάλι.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παραλαμβάνοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη

Η προετοιμασία μας σε όλα τα επίπεδα άρχισε από τον περασμένο Ιούλιο και με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα πορευόμαστε από φέτος για την επόμενη διοργάνωση με την πρότασή μας για νέο format. Η διοίκησή μας δεν αρκέστηκε απλώς να πει από συνήθεια ότι ο τελικός είναι γιορτή. Τον έκανε γιορτή. Ευχαριστώ τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, την επιτροπή διοργανώσεων και Κυπέλλου και ιδιαιτέρως τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου για την καθοριστική συμβολή του στη σύνδεση του ποδοσφαίρου με τον πολιτισμό. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και απέδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργεί με σύνεση, ειλικρίνεια και διαφάνεια και εν τέλει να χαίρεται βραδιές όπως αυτή. Κατά κανόνα και όχι κατ’ εξαίρεση».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο μικρός Μιλτιάδης της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»...

Διαζύγιο ετοιμάζεται να πάρει γνωστό ζευγάρι – Θα «σκάσει» σαν βόμβα

Κανείς δε θα περίμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό πως αυτό το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έζησαν έναν μεγάλο έρωτα αλλά φήμες το θέλουν να παίρνει διαζύγιο.

Ραφτείτε! Ανακοίνωσε on camera πως παντρεύεται

Ραφτείτε έχουμε γάμο στη σόουμπιζ! Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε on camera πως ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ποζάρει στα 45 της με μπικίνι και αναστατώνει

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διατηρεί από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά...

Ο Βασάλος ερωτευμένος με γνωστή τραγουδίστρια: «Δεν μπορώ να το κρύψω, τη γουστάρω»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από τη διαδικτυακή του εκπομπή αποκάλυψε τον έρωτα που έχει για γνωστή κυρία της σόουμπιζ

Το ζεϊμπέκικο του Άγγελου Διονυσίου στον γάμο του αδελφού του και ο χορός με την κόρη του

Ένα βαρύ ζεϊμπέκικο χόρεψε ο Άγγελος Διονυσίου στον γάμο...

Έφυγε η Κατερίνα Γιουλάκη

Φτωχότερος ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας καθώς έφυγε...
spot_img
spot_img