Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Μέχρι το τέλος

Ψυχωμένος ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Πανιώνιο και ελπίζει για την πρώτη θέση στα πλέι οφ

Ψυχωμένος ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Πανιώνιο και ελπίζει για την πρώτη θέση στα πλέι οφ

Σοβαρός, ψυχωμένος και τακτικά άριστος! Ο Παναθηναϊκός νίκησε έτσι με 1-0 τον Πανιώνιο, στο 100ό παιχνίδι από την ημέρα επιστροφής των «πρασίνων» στη Λεωφόρο, και δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. 

«Χρυσός» σκόρερ για το «Τριφύλλι», ο Ρόμπιν Λουντ, στο 17΄, ύστερα από ασίστ του κεφάτου και δραστήριου Σεμπαστιάν Λέτο (αποθεώθηκε από τον κόσμο). Σε καλή βραδιά βρέθηκαν και οι Μολέδο, Κουτρουμπής, αλλά και ο Ζέκα, που έσφιξε τα δόντια και αγωνιζόταν για παραπάνω από μία ώρα με πρόβλημα στο γόνατο! 

Οι «κυανέρυθροι» έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου, ενώ λίγο πριν από το φινάλε «φώναξαν» δύο φορές για πέναλτι (σε χέρια των Κουτρουμπή και Λουντ).

Υπερήφανος

«Αυτό που μας ενδιέφερε κυρίως ήταν να πάρουμε τη νίκη, αν και δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά» δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανιωνίου Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφάλεια οδήγησε εκτός γηπέδου γηπέδου έναν φίλο του Παναθηναϊκού, που πέταξε ένα ποτήρι με νερό στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα! Στο μεταξύ, αποφασίστηκε στην προχθεσινή… άτυπη Γ.Σ. (αφού δεν υπήρξε απαρτία για να διεξαχθεί) του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να συσταθεί ομάδα ανεξάρτητη της νυν διοίκησης για να υπάρξει επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67’ Βιγιαφάνιες), Λέτο (85’ Πίσπας), Κλωναρίδης (74’ Ρέις). 
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (79’ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71’ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46’ Λάμπρου), Μασούντ.

Προς «ναυάγιο» με Πελεγκρίνο, «σταντ μπάι» ο Λεμονής

Κρίσιμη εβδομάδα, σε ό,τι αφορά το καυτό θέμα του προπονητή, ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό. Οι διοικούντες του πειραϊκού συλλόγου «χτύπησαν την πόρτα» του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος, μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του. Αν και η πρόταση που έχει δεχθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά γι’ αυτόν, ρεπορτάζ της «Marca» ανέφερε αργά χθες ότι ο Αργεντινός τεχνικός της Αλαβές θα επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Σε περίπτωση που η απάντηση του 46χρονου τεχνικού είναι αρνητική, θα ενεργοποιηθεί το «σχέδιο β’» (έχει γίνει κρούση από τον Καρεμπέ και στον Ιέρο). «Σταντ μπάι» βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής (φωτό), ενώ η επιλογή Κρίστιανσεν (είναι στην Ελλάδα και χθες βρέθηκε στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος) φαίνεται ότι έχει «κοπεί».

Δημοσίευμα της «Marca» έκανε λόγο για συμφωνία του Σιόβα με τη Λεγανές για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τον παίκτη να έχει καταστήσει σαφή στους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου την πρόθεσή του να παραμείνει στην Ισπανία. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η πρόταση αγοράς της ισπανικής ομάδας ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Χ. ΔΑΝΤΣΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...