Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παιδιά της νύχτας

Ανω κάτω ο ΠΑΟ με (παλαιότερη) φωτογραφία των Σίνγκλετον, Φελντέιν σε μπαρ της Γλυφάδας

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Οι Κινέζοι επιμένουν ότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Χθες, πάντως, προς ΟΑΚΑ μεριά, μία εικόνα έμοιαζε με… δύο ημερομηνίες και αναστάτωσε με παρεξηγήσεις τα αποδυτήρια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. 

Μία φωτογραφία των Σίνγκλετον και Φελντέιν σε μπαρ της Γλυφάδας θεωρήθηκε αρχικά έξοδος την επομένη του πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο συμπαίκτης τους Μάικ Τζέιμς έγραψε στο twitter: «Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε, ειδικά σε αυτή τη χώρα».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θυμήθηκε στο Instagram την «ανταρσία» των Φώτση, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ -δεν επέστρεψαν με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη μετά τον αποκλεισμό από τη Φενερμπαχτσέ-, γράφοντας: «Οταν ήθελα να τους διώξω και να κατέβουμε με το εφηβικό, πέσατε να με φάτε». Λίγο αργότερα, όμως, αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία ήταν από τις 23/5, σε ρεπό, μία μέρα μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανάρτησε στη συνέχεια φωτογραφίες με παλαιότερες απονομές τροπαίων, γράφοντας: «Αλλο τι συμβαίνει εσωτερικά και άλλο η προβοκάτσια… Στους προβοκάτορες θα απαντήσουμε όπως πρέπει»… Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» απάντησε σε σχόλιο οπαδού για πιθανή μεταγραφή του Περπέρογλου: «Πρώτον, ο προπονητής τον θέλει, δεύτερον, ποιος σου λέει ότι μέχρι σήμερα έχω κάνει έστω και μισή μεταγραφή εγώ; Ή είσαι κουτός ή στημένος, αν το πιστεύεις. Ο μόνος παίκτης που έχω πάρει εγώ ήταν ο Καπόνο».

—-

«ΜΑΘΗΜΑ» ΑΠΟ ΚΕΪ-ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ

Ο Κέι-Σι Ρίβερς αποκάλεσε χθες την κυριακάτικη ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, στον πρώτο τελικό της Α1, «χαμένη ευκαιρία». Μία άλλη, όμως, τοποθέτηση του Αμερικανού φόργουορντ των «πρασίνων» ήταν ευκαιρία για ένα μάθημα στους συνήθεις ανεγκέφαλους της εξέδρας.

Σχολιάζοντας ένα στιγμιότυπο με τον Γιώργο Πρίντεζη από το ματς του ΣΕΦ, όταν είπε κάτι στον τελευταίο έπειτα από ένα καλάθι του υπό την πίεσή του, ο Ρίβερς ανέφερε: «Του ανέφερα ότι έπαιξε καλή άμυνα και με δυσκόλεψε… Δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Είναι ένας “πόλεμος”, αλλά και ένα παιχνίδι! Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Είναι μία σύγκρουση των ομάδων μέσα στο παρκέ, αλλά μέχρι εκεί».

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε χθες στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου τα 2.455 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τους οπαδούς των πρωταθλητών στους φετινούς εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....