Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Να μη… Χάσι χρόνο

Αισιόδοξος στην επίσημη παρουσίασή του ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Από τον
Χάρη Δάντση

Ανετος, με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που τον περιμένουν και σίγουρος ότι μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στα… αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου εμφανίστηκε κατά τη χθεσινή επίσημη παρουσίασή του ο Μπέσνικ Χάσι.

«Ερχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες και πρώτο στόχο να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχω την εμπειρία και μπορώ να τα καταφέρω» τόνισε αρχικά ο νέος τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου, προσθέτοντας: «Ο Ολυμπιακός με επέλεξε διότι έχω εμπειρία στα προκριματικά και ως παίκτης και ως προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Τον αντιμετώπισα δύο φορές με την Αντερλεχτ και μπορώ να πω πως οι παίκτες μου ένιωθαν και φόβο».

Ως προς τη φιλοσοφία του, ο Αλβανός κόουτς υποστήριξε: «Είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Θέλω να έχουμε όσο πιο γρήγορα έτοιμο το ρόστερ. Είμαστε παράξενοι άνθρωποι εμείς οι προπονητές. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Οι συνεργάτες, όμως, έχουν τη διάθεση να συμβεί αυτό και να έχουμε όσο το δυνατόν το πιο μεγάλο μέρος του ρόστερ μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα. Ολοι οι παίκτες θα έχουν ίσες ευκαιρίες». Πάντως, τόσο αυτός όσο και ο Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους για το μεταγραφικό πλάνο.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε: «Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που μπορούμε. Ζητώ χρόνο στον προπονητή και στους παίκτες». Στο πάνελ βρέθηκαν και οι Βρέντζος, Κοβάσεβιτς, Μοντεστό.

4rfgersdth 1Σε μεταγραφική υπέρβαση στοχεύουν στο Λιμάνι

Αποφασισμένοι για τη μεταγραφική υπέρβαση είναι στον Ολυμπιακό. «Η απόφαση για την ενίσχυση με σημαντικούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα είναι ειλημμένη» υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος κατά την παρουσίαση των Χάσι και Ουσίγιος, αποκαλύπτοντας ότι «ήδη έχουν κατατεθεί σημαντικές προτάσεις σε ποδοσφαιριστές, που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα, πολλές φορές και τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Ομως υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες, καθώς η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς παίκτες».

Οπως παραδέχονται στελέχη της πειραϊκής εταιρίας, έχει γίνει κρούση στον έμπειρο στόπερ Γκονσάλο Ροντρίγκες, που έμεινε ελεύθερος από τη Φιορεντίνα, αλλά επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ιταλία. Προσπάθειες γίνονται και για την απόκτηση του Βέλγου μέσου της Μπέρνλι Ντεφούρ, ενώ στη γωνία περιμένουν τον Τζόελ Κάμπελ, εφόσον αποχωρήσει (με μικρό… αντίτιμο) από την Αρσεναλ.

Αντίθετα, φαίνεται να απομακρύνονται οι περιπτώσεις του (ακριβοπληρωμένου) Βάις και του Χιλιανού φορ Μόρα, ενώ τα σενάρια για Λαβέτσι και Ματιέ δεν ευσταθούν.

Παράλληλα, η «Le Parisien» έκανε λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών προς τον 24χρονο Ιβοριανό χαφ Ζαν Ντανιέλ Ακπα Ακπρο, που μένει ελεύθερος από την Τουλούζ.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...