Εννέα ημέρες απομένουν για το μεγάλο ντέρμπι – Τα επτά καθαρόαιμα άλογα που θα τρέξουν στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ

Έκλεισε η «χρυσή» επτάδα των αλόγων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου ίππου της χρονιάς, στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ. Οι εγγραφές των ίππων, που θα αγωνιστούν στο μεγάλο Ντέρμπι της 5ης Ιουλίου 2017, στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, ολοκληρώθηκαν σήμερα με επιτυχία.

Οι ίπποι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο είναι οι:

  • ΑΓΓΕΛΟΣ
  • ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ
  • ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ
  • ΔΑΝΑΟΣ
  • ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ
  • ΜΟΜΟΥΡ
  • ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο Ντέρμπι

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ – η σημαντικότερη κούρσα στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών – αναμένεται να είναι συναρπαστικό καθώς σε αυτό θα τρέξουν τα σπουδαιότερα 3ετή καθαρόαιμα άλογα στην Ελλάδα.

Το Σάββατο θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των αναβατών που θα συμμετέχουν στο Ντέρμπι, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τη σειρά κατάταξής τους στην εκκίνηση.

Η ιπποδρομιακή κοινότητα μετρά πλέον αντίστροφα για το μεγάλο Ντέρμπι. Ιδιοκτήτες, προπονητές και αναβάτες αναμένουν με ενθουσιασμό την 5η Ιουλίου, με στόχο την νίκη που αποτελεί γι’ αυτούς όνειρο ζωής. 

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...